Μετά τον Ντεμπελέ ο Ενρίκε θέλει κι άλλον παίκτη της Μπαρτσελόνα στην Παρί

Λουίς Ενρίκε

i

© intime

Μετά τον Ντεμπελέ ο Ενρίκε θέλει κι άλλον παίκτη της Μπαρτσελόνα στην Παρί

Ιάσονας Τσίλης 21:26 - 07.08.2023

Ενδιαφέρον έχει εκφράσει η Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Ανσού Φατί, ιδιαίτερα απ' τη στιγμή που η μεταγραφή Ντεμπελέ είναι ακόμα στον αέρα.

Τα τελευταία χρόνια η Μπαρτσελόνα έχει εξελιχθεί σε... δεξαμενή παικτών προς την Παρί Σεν Ζερμέν, με αποκορύφωμα φυσικά τους Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ.

Οι πρωταθλητές Γαλλίας έχουν φτάσει κοντά σε συμφωνία με τους «μπλαουγκράνα» για τον Ουσμάν Ντεμπελέ, όμως οι καταλανοί έχουν δεύτερες σκέψεις, καθώς ηχούν οι σειρήνες της Σαουδικής Αραβίας.

Κάτι τέτοιο σημαίνει διπλάσιο ποσό είσπραξης από τη μεταγραφή και η Μπαρτσελόνα όπως είναι γνωστό, λόγω των οικονομικών προβλημάτων της, εξετάζει σοβαρά αυτή την περίπτωση.

Η Παρί δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα χέρια και άρχισε να σκέφτεται το ενδεχόμενο απόκτησης του Ανσού Φατί.

Άλλωστε, ο Λουίς Ενρίκε πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του νεαρού επιθετικού, σε αντίθεση με τον Τσάβι, ο οποίος δεν τον υπολογίζει για βασικό, ακόμα και με την ενδεχόμενη αποχώρηση του Ντεμπελέ.

Ο ατζέντης του νεαρού Ισπανού, Ζόρζε Μέντες προσπαθεί εδώ και μήνες να βρει νέο σύλλογο για τον διεθνή εξτρέμ, ενώ και η Μπαρτσελόνα απ' την πλευρά της δεν είναι αρνητική σε μια νέα οικονομική ενίσχυση.

Ο Ανσού Φατί, ο οποίος δεν έχει κλείσει ακόμα τα 21 του χρόνια, θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ανερχόμενα ταλέντα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και παρά το νεαρό της ηλικίας του, βρίσκεται αισίως τέσσερα χρόνια στο ρόστερ της Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα, σε 109 αγώνες έχει πετύχει 29 γκολ και έχει μοιράσει 10 ασίστ. Έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα ένα κύπελλο και ένα σούπερ καπ Ισπανίας με τους «μπλαουγκράνα», ενώ αναδείχθηκε παίκτης του μήνα στη La Liga για τον Σεπτέμβριο του 2020. Έχει αγωνιστεί και με την Εθνική Ισπανίας εννέα φορές, σκοράροντας δύο γκολ.