Σιγά μην σκάσει: Ο Εμπαπέ στη Σαρδηνία με δύο μελαχρινές! (pic)

Ο Εμπαπέ με την... παρέα του

i

© PrtScr

Σιγά μην σκάσει: Ο Εμπαπέ στη Σαρδηνία με δύο μελαχρινές! (pic)

Μπορεί το μεταγραφικό μέλλον του Εμπαπέ να μην έχει ξεκαθαρίσει, ωστόσο ο Γάλλος σούπερ σταρ συνεχίζει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές, όντας ένας από τους κομμένους της Παρί Σεν Ζερμέν.

Σε αυτήν τη μεταγραφική περίοδο, το σίριαλ που έχει ξεκινήσει με τον Εμπαπέ, τη μη ανανέωσή του με την Παρί και το ενδιαφέρον της Ρεάλ είναι αυτό που κυριαρχεί στην αθλητική καθημερινότητά μας. Να θυμίσουμε, ο Γάλλος σούπερ σταρ έκανε γνωστό ότι δεν πρόκειται να κάνει χρήση της οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο με την ομάδα του Παρισιού, η οποία περιλαμβάνεται στο συμβόλαιο που υπέγραψε πέρυσι.

Ωστόσο, η Παρί δεν έχει την πολυτέλεια να περιμένει μέχρι τον επόμενο χρόνο για να μάθει τι σχεδιάζει να κάνει ο Εμπαπέ, διότι το να αφήσει την κατάσταση ως έχει σημαίνει ότι διατρέχει τον κίνδυνο να χαθεί το πιο πολύτιμο περιουσιακό της στοιχείο χωρίς καμία οικονομική αποζημίωση. 

Από την άλλη, το έντονο ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο ξεκίνησε πριν λίγα καλοκαίρια και κρατάει μέχρι και σήμερα, έχει δώσει μία άλλη πνοή σε αυτήν την υπόθεση. Ο Εμπαπέ αποτελεί διακαή πόθο τόσο της «Βασίλισσας» όσο και του Φλορεντίνο Πέρεθ, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί η «χρυσή» τομή.

Όπως είναι λογικό, ο Γάλλος σούπερ σταρ βρίσκεται στο επίκεντρο με αποτέλεσμα κάθε του κίνηση να τραβάει τα βλέμματα της δημοσιότητας. Τις τελευταίες ώρες, ο παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται στη Σαρδηνία μαζί με δύο μελαχρινά μοντέλα, με σκοπό να περάσει κάποιες στιγμές... χαλάρωσης. Συγκεκριμένα, ο ίδιος εθεάθη να βγαίνει από ένα πολυτελές ιδιωτικό τζετ με έναν φίλο του πριν κατευθυνθεί σε ένα beach club, στο οποίο συνάντησε τα μοντέλα.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Εμπαπέ και την παρέα του, με τον Γάλλο να δείχνει αρκετά ευδιάθετος παρά τα όσα συμβαίνουν ανάμεσα σε αυτόν και την Παρί Σεν Ζερμέν το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Όσον αφορά στο μέλλον του Γάλλου, η στάση του Εμπαπέ έχει κουράσει τους ιθύνοντες της Παρί για αυτό και τον εντάσσουν στους κομμένους της ομάδας με το ενδεχόμενο να πάει δανεικός σε οποιαδήποτε ομάδα να είναι ορατό , σε περίπτωση που η Ρεάλ, που από ότι φαίνεται είναι διακαής πόθος του 24χρονου επιθετικού, δεν καταθέσει επίσημη πρώτη στους Παριζιάνους.