Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Ντεμπελέ στην Παρί!

Ουσμάν Ντεμπελέ

i

©Barcelona

Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Ντεμπελέ στην Παρί!

Μαρία Δαλιάνη • 15:41 - 10.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 05.12.2023

Θέμα χρόνου θεωρείται η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ουσμάν Ντεμπελέ στην Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς το μόνο που απομένει είναι να περάσει τα ιατρικά ο παίκτης και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν πρέπει να θεωρείται ο Ουσμάν Ντεμπελέ με τον Γάλλο επιθετικό να έχει μεταβεί ήδη στο Παρίσι και σήμερα αναμένεται να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του  2028. Πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλυφθεί το ποσό που θα λάβει στους λογαριασμούς του.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Μπαρτσελόνα κράτησαν για αρκετό διάστημα, με την ομάδα του Λουίς Ενρίκε να ενεργοποιεί τη ρήτρα των 50 εκατομμυρίων ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του 26χρονου Γάλλου εξτρέμ.

Οι «μπλαουγκράνα» δεν παρουσιάζονταν θετικοί στο ενδεχόμενο πώλησης του Ντεμπελέ στους Παριζιάνους, με τις προτάσεις όμως από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας να τους δελεάζουν. Η Αλ Νασρ προσέφερε στον Γάλλο διεθνή τετραετές συμβόλαιο αξίας 200 εκατομμυρίων ευρώ με τον σαουδαραβικό σύλλογο να είναι διατεθειμένος να πληρώσει πάνω από 50 εκατομμύρια ευρώ που ήταν και η ρήτρα του Ντεμπελέ.

Τελικά, Μπαρτσελόνα και Παρί κατέληξαν σε συμφωνία με τον Γάλλο εξτρέμ να αποδεσμεύεται ένα χρόνο πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου του. Κομβικό ρόλο στην ολοκλήρωση της συμφωνίας έπαιξε και η επιθυμία του παίκτη να αποχωρήσει από την Βαρκελώνη. Μετά και την ολοκλήρωση της μεταγραφής του ο Ουσμάν Ντεμπελέ  θα βρίσκεται στην διάθεση του Λουίς Ενρίκε και θα συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Λοριάν το Σάββατο (12/08, 22:00) για την πρεμιέρα της Ligue 1

Ο 26χρονος Γάλλος διεθνής επιστρέφει στην χώρα του επτά χρόνια μετά την παρουσία του στην Ρεν. Από τότε έχει αγωνιστεί 50 φορές με την Ντόρτμουντ και 185 με την Μπαρτσελόνα.