Εκτός πλάνων της Παρί οι Νεϊμάρ και Βεράτι - Ειδοποιήθηκαν να βρουν ομάδα

Nεϊμάρ και Βεράτι

i

©printscreen

Εκτός πλάνων της Παρί οι Νεϊμάρ και Βεράτι - Ειδοποιήθηκαν να βρουν ομάδα

Εκτός Παρισιού είναι το μέλλον των Νεϊμάρ και Βεράτι και... όχι μόνο, όπως ειδοποιήθηκαν σχετικά, μετά από κοινή απόφαση του Λουίς Κάμπος και του προπονητή, Λουίς Ενρίκε.

Οι δύο συνονόματοι Λουίς Κάμπος και Λουίς Ενρίκε, αποφάσισαν την απομάκρυνση 5 παικτών από το ρόστερ της Παρί Σεν Ζερμέν, με τα ονόματα των Νεϊμάρ και Μάρκο Βεράτι, να είναι στη κορυφή της σχετικής λίστας. Τα τρία εναπομείναντα ονόματα, είναι αυτά των Ουγκό Εκιτίκε, Χουάν Μπερνάτ και Ρενάτο Σάντσες, που επίσης καλούνται να αναζητήσουν καινούρια ομάδα.

Την ίδια ώρα που εκτός πλάνων βρίσκεται και ο Κιλιάν Εμπαπέ, η Παρί Σεν Ζερμέν λαμβάνει αποφάσεις που φανερώνουν μια εντελώς διαφορετική πολιτική σε σχέση με αυτή που ακολουθούσε τα προηγούμενα χρόνια. Οι αποφάσεις έχουν ως ορίζοντα το σύνολο και δεν στέκονται σε πρόσωπα. Ήδη, με την έλευση του Λουίς Ενρίκε, παρατηρείται μια εντελώς διαφορετική φιλοσοφία στη λειτουργία της ομάδας, τόσο σε πνευματικό επίπεδο, όσο και στη μεταγραφική στόχευση.

Τα κεντρικά πρόσωπα που θα απασχολήσουν και περισσότερο μετά από τη συγκεκριμένη απόφαση, όπως είναι λογικό, θα είναι ο Νεϊμάρ και ο Βεράτι. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ, είναι γνωστό ότι θέλει διακαώς να αποχωρήσει από το Παρίσι και το προηγούμενο διάστημα, έκανε προσπάθειες προς αυτή τη κατεύθυνση. Προσπάθειες όμως, που δεν μετουσιώθηκαν σε κάτι ουσιαστικό. Στη περίπτωση του, είναι ξεκάθαρο ότι προτεραιότητα του είναι η επιστροφή στη Μπαρτσελόνα και μετά οτιδήποτε άλλο.

Η Παρί Σεν Ζερμέν αφαίρεσε την αφίσα του Εμπαπέ από το γήπεδο και σταμάτησε την πώληση της φανέλας του
LIGUE 1

12:49 - 09.08.2023

Η Παρί Σεν Ζερμέν αφαίρεσε την αφίσα του Εμπαπέ από το γήπεδο και σταμάτησε την πώληση της φανέλας του

Η σχέση ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και τον Εμπαπέ περνάει... κρίση, ενώ οι πράξεις της γαλλικής ομάδας υποδεικνύουν πως ο 24χρονος ποδοσφαιριστής αποτελεί «ξένο σώμα».

Ο Βεράτι από την άλλη, ίσως καταφέρει να αποχωρήσει πιο εύκολα, αφού υπάρχει επίσημη πρόταση της Αλ Χιλάλ από τη Σαουδική Αραβία, με την οποία ο ίδιος έχει συμφωνήσει σε όλα. Το μόνο που κρατούσε πίσω τη μεταγραφή, ήταν η ίδια η Παρί και οι μεγάλες χρηματικές αξιώσεις της, που άγγιζαν τα 70 εκατομμύρια ευρώ. Η πρόταση των Αράβων έφτανε τα 45 εκατομμύρια, οπότε υπάρχει ακόμα μια σημαντική απόσταση.