Ανακοίνωσε τον Ντεμπελέ η Παρί

Ουσμάν Ντεμπελέ

i

©PSG

Ανακοίνωσε τον Ντεμπελέ η Παρί

Κώστας Τσιακλής 13:37 - 12.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:38 - 12.08.2023

Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε την απόκτηση του Ουσμάν Ντεμπελέ από τη Μπαρτσελόνα.

Παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν με κάθε επισημότητα είναι ο Ουσμάν Ντεμπελέ. Ο Γάλλος ακραίος επιθετικός αποκτήθηκε από τη Μπαρτσελόνα και θα υπογράψει συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια πέντε χρόνων.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε την 11η καλοκαιρινή της μεταγραφή. Το νεότερο της απόκτημα είναι ο Ουσμάν Ντεμπελέ, για τον οποίο έβγαλε από τα ταμεία της 50 εκατομμύρια ευρώ. Ο Γάλλος ακραίος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2028.

Η ανακοίνωση του συλλόγου για τη μεταγραφή του Ντεμπελέ αναφέρει τα εξής: «Ο Ουσμάν Ντεμπελέ εντάχθηκε στην Παρί Σεν Ζερμέν από την Μπαρτσελόνα. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής, που θα φορά το νούμερο 23, έχει υπογράψει για 5 σεζόν».

«Είμαι χαρούμενος που εντάσσομαι στην Παρί Σεν Ζερμέν»

Ο Ντεμπελέ παραχώρησε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Παρί, λέγοντας πως είναι χαρούμενος που ενάχθηκε στην ομάδα. «Είμαι χαρούμενος που εντάσσομαι στην Παρί Σεν Ζερμέν και ανυπομονώ να παίξω για τη νέα μου ομάδα. Ελπίζω να συνεχίσω να μεγαλώνω εδώ και να κάνω περήφανους όλους τους οπαδούς του συλλόγου», είπε χαρακτηριστικά ο 26χρονος.

Με τη σειρά του ο ιδιοκτήτης της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, καλωσόρισε τον Γάλλο στον σύλλογο. Συγκεκριμένα είπε τα εξής: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τον Ουσμάν Ντεμπελέ στην Παρί Σεν Ζερμέν, όπου θα είναι ένας σημαντικός και αφοσιωμένος παίκτης για τον σύλλογό μας.

Το πάθος και η αποφασιστικότητα που έδειξε ο Ουσμάν καθώς υπέγραψε στην Παρί είναι φανταστικό και ανταποκρίνεται απόλυτα στη στάση που απαιτείται από όλους τους παίκτες μας. Είμαστε περήφανοι που μπορούμε να φέρουμε έναν ακόμη Γάλλο νικητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Παρί Σεν Ζερμέν καθώς μπαίνουμε σε μια νέα μεγάλη εποχή για τον Σύλλογό μας».

Υπενθυμίζουμε ότι η Παρί Σεν Ζερμέν έχει αποκτήσεις επίσης τους Μανουέλ Ουγκάρτε, Λουκάς Ερναντές, Ούγκο Εκιτίκε, Κανγκ Ιν Λι, Τσάβι Σίμονς, Γκονσάλο Ράμος, Μίλαν Σκρίνιαρ, Μάρκο Ασένσιο, Αρναού Τένας και Τσερ Ντουρ.