Λουίς Ενρίκε για Εμπαπέ: «Κανείς δεν είναι πάνω από τον σύλλογο»

Λουίς Ενρίκε - Κιλιάν Εμπαπέ

Λουίς Ενρίκε για Εμπαπέ: «Κανείς δεν είναι πάνω από τον σύλλογο»

Κώστας Τσιακλής 16:18 - 11.08.2023

Ο Λουίς Ενρίκε μίλησε ενόψει του αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Λοριάν και σχολιάσε όλα τα μεταγραφικά ζητήματα που αφορούν την ομάδα του.

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Ενρίκε, μίλησε ενόψει της πρεμιέρας των Παριζιάνων στη Ligue 1 και σχολίασε όλα τα μεταγραφικά ζητήματα που αφορούν την ομάδα του. Ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε στους Κιλιάν Εμπαπέ, Νεϊμάρ, Βεράτι και Ουσμάν Ντεμπελέ.

Το Σάββατο (12/08) η Παρί Σεν Ζερμέν ξεκινάει την υπεράσπιση του τίτλου της με τον εντός έδρας αγώνα κόντρα στη Λοριάν. Όπως όλα δείχνουν οι Παριζιάνοι θα παραταχθούν σε αυτό το παιχνίδι χωρίς την περσινή βασική τους επιθετική τριάδα.

Ο Λουίς Ενρίκε στην συνέντευξη τύπου για το ματς κλήθηκε να σχολιάσει όλα τα φλέγων μεταγραφικά ζητήματα που αφορούν την ομάδα του. Ο Ισπανός αρχικά μίλησε για τον Κιλιάν Εμπαπέ που δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του με τον σύλλογο και τέθηκε ουσιαστικά εκτός πλάνων.

Ο Ενρίκε είπε ότι θέλει να μείνει ο Γάλλος ωστόσο κανείς δεν είναι πάνω από τον σύλλογο. «Είναι ένα θέμα που έχει ήδη συμβεί στο παρελθόν και το οποίο επιλύθηκε θετικά όταν δεν ήμουν ακόμα εδώ. Ελπίζω να συμβεί όπως στο παρελθόν και ότι η Παρί Σεν Ζερμέν και ο παίκτης καταλήξουν σε συμφωνία, αυτό είναι εκείνο που θα μου άρεσε. Αλλά δεν υπάρχει κανείς πάνω από τον σύλλογο, η φιλοσοφία είναι πολύ ξεκάθαρη. Δεν πρόκειται να πω τίποτα περισσότερο. Όλα όσα εξηγούνται στην πρώτη απάντηση καθορίζουν τη γνώμη μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα το μέλλον των Νεϊμάρ και Βεράτι είναι επίσης στον αέρα. Τις τελευταίες μέρες κυκλοφόρησαν πληροφορίες που ήθελαν τον Βραζιλιάνο να ενημερώνει την Παρί ότι θέλει να αποχωρήσει. Από την άλλη και ο Βεράτι φαίνεται ότι θα αποτελέσει παρελθόν. Πάντως ο Ενρίκε δεν αποκάλυψε κάτι αφού είπε τα εξής:

«Παρακολουθήστε τις ενέργειές μου… Δεν θα μοιράζομαι τις συζητήσεις μου με τους παίκτες καθώς είναι ιδιωτικά πράγματα, αλλά θα είμαι προσεκτικός στις αποφάσεις μου. Οι αποφάσεις μου θα εκφράσουν τη γνώμη μου».

Παρί σε Εμπαπέ: «Αν μείνεις, θα απολύσουμε εργαζομένους γιατί δεν βγαίνουμε...»
LIGUE 1

19:28 - 10.08.2023

Παρί σε Εμπαπέ: «Αν μείνεις, θα απολύσουμε εργαζομένους γιατί δεν βγαίνουμε...»

Η απόφαση του Εμπαπέ να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν για αυτήν τη σεζόν και γενικότερα όλη η στάση του απέναντι στη διοίκηση, έχει «αναγκάσει» τον σύλλογο να πραγματοποιήσει κάποιες θυσίες που θα φέρουν οικονομικό κέρδος.

Τέλος ο Λουίς Ενρίκε κλήθηκε να σχολιάσει και τη μεταγραφή του Ουσμάν Ντεμπελέ, η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της. Αυτό επιβεβαίωσε και ο προπονητής της Παρί, ο οποίος είπε τα εξής: «Ο Ουσμάν δεν είναι ακόμα παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν, επομένως δεν θα είναι εδώ αύριο. Κάτι λείπει…Μπορούμε να πούμε ότι είναι κατά 99% παίκτης της Παρί».