Παρί σε Εμπαπέ: «Αν μείνεις, θα απολύσουμε εργαζομένους γιατί δεν βγαίνουμε...»

Κίλιαν Εμπαπέ

i

© Intime

Παρί σε Εμπαπέ: «Αν μείνεις, θα απολύσουμε εργαζομένους γιατί δεν βγαίνουμε...»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 19:28 - 10.08.2023 / Ανανεώθηκε: 19:28 - 10.08.2023

Η απόφαση του Εμπαπέ να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν για αυτήν τη σεζόν και γενικότερα όλη η στάση του απέναντι στη διοίκηση, έχει «αναγκάσει» τον σύλλογο να πραγματοποιήσει κάποιες θυσίες που θα φέρουν οικονομικό κέρδος.

Από τη μέρα που ο Κίλιαν Εμπαπέ έφτασε στο Παρίσι για να υπογράψει συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα μέχρι και σήμερα, οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν περάσει από... σαράντα κύματα. Το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο Γάλλος σούπερ σταρ βρίσκεται στο επίκεντρο της μεταγραφικής επικαιρότητας, καθώς το σίριαλ με το μέλλον του και το πιθανό ενδεχόμενο μετακίνησης στη Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει να απασχολεί μέχρι και σήμερα τα ΜΜΕ.

Η στάση του Γάλλου σταρ το τελευταίο χρονικό διάστημα και η άρνησή του να ανανεώσει το συμβόλαιο, έχει εξοργίσει τους πάντες στο «στρατόπεδο» της Παρί Σεν Ζερμέν. Να θυμίσουμε, ο 24χρονος σούπερ σταρ έκανε γνωστό ότι δεν πρόκειται να κάνει χρήση της οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο με την ομάδα του Παρισιού, η οποία περιλαμβάνεται στο συμβόλαιο που υπέγραψε πέρυσι κι από εκείνη την χρονική στιγμή ξεκίνησε το μεγαλύτερο μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού.

Το έντονο ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο ξεκίνησε πριν λίγα καλοκαίρια και κρατάει μέχρι και σήμερα, έχει δώσει μία άλλη πνοή σε αυτήν την υπόθεση, με τον Εμπαπέ να αποτελεί διακαή πόθο τόσο της «Βασίλισσας» όσο και του Φλορεντίνο Πέρεθ. Ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Εμπαπέ συναντήθηκε με τη διοίκηση της Παρί και η ξεκάθαρη στάση του έριξε... λευκό φως στην υπόθεση. 

Συγκεκριμένα, ο 24χρονος επιθετικός σε συνάντηση που είχε με τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί φαίνεται να του ξεκαθάρισε ότι έχει πάρει την απόφαση να μείνει και αυτή την σεζόν στην ομάδα μέχρι και την ολοκλήρωση του συμβολαίου του. Η απόφαση αυτή του Εμπαπέ φαίνεται πως δεν άφησε ευχαριστημένο τον ιδιοκτήτη της ομάδας καθώς, σε ένα πιθανό ενδεχόμενο αποχώρησης του αρχηγού της Γαλλίας το επόμενο καλοκαίρι η Παρί μόνο κερδισμένη δεν θα βγει αφού δεν πρόκειται να λάβει κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα. 

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «L' Equipe:», ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί φαίνεται να ενημέρωσε τον Γάλλο σούπερ σταρ πως σε περίπτωση που παραμείνει και τη νέα σεζόν, θα απολυθούν αρκετοί εργαζομένοι καθώς η οικονομική κατάσταση έχει φτάσει σε ένα οριακό σημείο. 

Το υψηλό συμβόλαιο του Εμπαπέ έχει αποτελέσει το «αγκάθι» σε όλη την υπόθεση, ειδικότερα τη δεδομένη χρονική στιγμή που ο 24χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στους «κομμένους» του Λουίς Ενρίκε.