Σε προχωρημένες επαφές με την Αλ Χιλάλ ο Νεϊμάρ

Νεϊμάρ

i

Photo by Etsuo Hara/Getty Images

Σε προχωρημένες επαφές με την Αλ Χιλάλ ο Νεϊμάρ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:14 - 13.08.2023 / Ανανεώθηκε: 09:16 - 13.08.2023

Μετά το «άκυρο» των Μέσι κι Εμπαπέ, η Αλ Χιλάλ έστρεψε το ενδιαφέρον της στον Νεϊμάρ κι όπως όλα δείχνουν το deal θα ολοκληρωθεί αισίως, με τον Βραζιλιάνο σταρ να έχει στα χέρια του μία πρόταση-μαμούθ.

Το μέλλον του Νεϊμάρ στο Παρίσι είναι κάτι παραπάνω από αβέβαιο!

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Βραζιλιάνος σταρ έχει στα χέρια του μία πρόταση-μαμούθ από την Αλ Χιλάλ, με αποτέλεσμα να... καλοβλέπει τη συγκεκριμένη προοπτική. Συγκεκριμένα, ο σαουδαραβικός σύλλογος, ο οποίος ηττήθηκε στον τελικό του Arab Cup από την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο, έχει παρουσιάσει μια καθ' όλα δελεαστική προσφορά στον Βραζιλιάνο και έχει ήδη αποστείλει τα συμβόλαια στους εκπροσώπους του, με αποτέλεσμα να συζητηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί το deal αισίως.

Να θυμίσουμε πως ο Νεϊμάρ, του οποίου το συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025, ενημέρωσε τους ιθύνοντες του συλλόγου ότι θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα αυτό το καλοκαίρι. Η πρόθεση του Νεϊμάρ να αποχωρήσει σκάει ουσιαστικά σαν «κεραυνός εν αιθρία» αφού πρόσφατα ο 31χρονος είχε παραχωρήσει δηλώσεις, στις οποίες είχε πει πως θα παραμείνει στην Παρί και τη νέα αγωνιστική περίοδο αφού έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025.

«Θα είμαι στην Παρί Σεν Ζερμέν και την επόμενη σεζόν, ακόμη κι αν δεν υπάρχουν τρομερές σχέσεις αγάπης με τους οπαδούς. Ανεξάρτητα, όμως από αυτό, εγώ θα βρίσκομαι εκεί. Έχω συμβόλαιο με την Παρί και δεν έχω ενημερωθεί για κάτι άλλο από κανέναν», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Νεϊμάρ.

Η συγκεκριμένη δελεαστική πρόταση της Αλ Χιλάλ φαίνεται να βάζει στο... περιθώριο την Μπαρτσελόνα, η οποία τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορεί ανταγωνιστεί οικονομικά τις ομάδες της Σαουδικής Αραβίας. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βραζιλιάνος αποτελεί την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου αφού εντάχθηκε στην Παρί Σεν Ζερμέν με 222 εκατομμύρια ευρώ από τους «Μπλαουγκράνα».

Παρί χωρίς Εμπαπέ και Νεϊμάρ δεν γίνεται: Με το... αριστερό οι Παριζιάνοι!

Στην χθεσινή πρεμιέρα της Παρί στη Ligue 1 για τη σεζόν 2023-24, η ομάδα του Λουίς Ενρίκε «γκέλαρε» εντός έδρας απέναντι στη Λοριάν (0-0). Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι, όμως η επιθετική τριπλέτα Ράμος, Ασένσιο και Λι, δεν μπόρεσε ούτε να πλησιάσει τους Μέσι, Εμπαπέ, Νεϊμάρ, με αποτέλεσμα οι Παριζιάνοι να μην μπορούν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.