Παρί χωρίς Εμπαπέ δεν γίνεται: Με το... αριστερό οι Παριζιάνοι!
i

© Photo by Franco Arland/Quality Sport Images/Getty Images

Παρί χωρίς Εμπαπέ δεν γίνεται: Με το... αριστερό οι Παριζιάνοι!

Κώστας Τσιακλής 23:57 - 12.08.2023 / Ανανεώθηκε: 00:38 - 13.08.2023

Δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις της στη Ligue 1 η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία «κόλλησε» στο 0-0 με τη Λοριάν στο «Παρκ ντε Πρενς». Έκανε... φασαρία η απουσία του Κιλιάν Εμπαπέ.

Γκέλα με το... καλημέρα για την Παρί Σεν Ζερμέν! Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε υποδέχτηκε τη Λοριάν στο «Παρκ ντε Πρενς» για την 1η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος, όμως παρά την ανωτερότητα της δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και «κόλλησε» στο 0-0.

Προβλημάτισαν έντονα με την εικόνα τους οι πρωταθλητές Γαλλίας, που δεν είχαν στη διάθεση τους τον Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος είδε το παιχνίδι από τα επίσημα του γηπέδου λόγω της τιμωρίας για την αρχική απόφασή του να μην αποχωρήσει με μεταγραφή το φετινό καλοκαίρι, αλλά και να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι, όμως η επιθετική τριπλέτα Ράμος, Ασένσιο και Λι, δεν μπόρεσε ούτε να πλησιάσει τους Μέσι, Εμπαπέ, Νεϊμάρ, με αποτέλεσμα οι Παριζιάνοι να μην μπορούν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Μάλιστα, λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία, με τον Αμπερζέλ να τραντάζει το δοκάρι.

Το σκηνικό παρέμεινε ίδιο και στην επανάληψη, με την Παρί να έχει τον πρώτο λόγο και τις ευκαιρίες, αλλά να μη βρίσκει το γκολ και τη Λοριάν να φεύγει με έναν πολύτιμο βαθμό, ξεκινώντας ιδανικά τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι ενδεκάδες στο Παρί Σεν Ζερμέν - Λοριάν

Παρί Σεν Ζερμέν: Ντοναρούμα, Χακίμι, Περέιρα, Σκρίνιαρ, Ερναντές, Ζαΐρ-Έμερι, Ουγάρτε, Φερέιρα, Ιν Λι, Ασένσιο, Ράμος

Λοριάν: Μβόγκο, Καλούλου, Μεϊτέ, Λαπόρτ, Ταλμπί, Λε Γκοφ, Φεβρ, Αμπερζέλ, Μακενγκό, Λε Μπρι, Μπακέ Ντιένγκ