«Ανανεώνει με την Παρί μέχρι το 2025 ο Εμπαπέ»

Κιλιάν Εμπαπέ

i

© photo by Tim Clayton - Corbis / Getty Images / Ideal Images

«Ανανεώνει με την Παρί μέχρι το 2025 ο Εμπαπέ»

Κώστας Τσιακλής 15:06 - 13.08.2023

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού ο Κιλιάν Εμπαπέ αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι το 2025.

«Λευκός καπνός» φαίνεται να προκύπτει στο Παρίσι αφού ο Κιλιάν Εμπαπέ επέστρεψε το πρωί της Κυριακής (13/08) στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας της Παρί Σεν Ζερμέν. Πλέον σύμφωνα με μέσα του εξωτερικού ο Γάλλος επιθετικός αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2025 και έτσι δεν θα αποχωρήσει ως ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι.

Το σήριαλ με το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ φαίνεται σιγά σιγά να φτάνει στο τέλος του. Ο Γάλλος επιθετικός βρισκόταν εδώ και λίγο καιρό εκτός ομάδας αφού φέρεται να μην ήθελε να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον σύλλογο και να αποχωρήσει ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2024. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει όμως πια.

Νωρίτερα σήμερα (13/08) η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε πως ο ποδοσφαιριστής επέστρεψε στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας. Όπως αναφέρεται αυτό συνέβη λόγω των θετικών συνομιλιών που προηγήθηκαν από το παιχνίδι των Παριζιάνων με τη Λοριάν για την πρώτη αγωνιστική της Ligue 1.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Εμπαπέ πλέον οδεύει για ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2025, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα αποχωρήσει ως ελεύθερος τον επόμενο Ιούλιο. Αυτή περιγράφεται ως μια μεγάλη νίκη για τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί που ανακοίνωσε μπροστά σε όλο το ρόστερ την επιστροφή του Εμπαπέ στην αγωνιστική δράση, λέγοντας: «Ο Κιλιάν είναι αφοσιωμένος στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Κιλιάν επέστρεψε».

Πρόταση μαμούθ της Αλ Χιλάλ σε Νεϊμάρ

Την ίδια ώρα ο Νεϊμάρ ολοένα και πλησιάζει την πόρτα της εξόδου του «Παρκ Ντε Πρενς». Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Βραζιλιάνος σταρ έχει στα χέρια του μία πρόταση-μαμούθ από την Αλ Χιλάλ, με αποτέλεσμα να... καλοβλέπει τη συγκεκριμένη προοπτική.

Συγκεκριμένα, ο σαουδαραβικός σύλλογος έχει παρουσιάσει μια καθ' όλα δελεαστική προσφορά στον Βραζιλιάνο και έχει ήδη αποστείλει τα συμβόλαια στους εκπροσώπους του, με αποτέλεσμα να συζητηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί το deal αισίως. Υπενθυμίζουμε ότι ο Νεϊμάρ φέρεται να είχε ενημερώσει την Παρί για την πρόθεση του να αποχωρήσει.