Ζορίστηκε, αλλά τα κατάφερε η Μαρσέιγ πριν από τον Παναθηναϊκό
i

© Twitter / Olympique de Marseille

Ζορίστηκε, αλλά τα κατάφερε η Μαρσέιγ πριν από τον Παναθηναϊκό

Κώστας Τσιακλής 20:06 - 12.08.2023 / Ανανεώθηκε: 20:21 - 12.08.2023

Η Μαρσέιγ τα βρήκε σκούρα κόντρα στη Ρεμς στην πρεμιέρα της Ligue 1, όμως επικράτησε με 2-1 κάνοντας ανατροπή λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό.

Η πρεμιέρα πρεμιέρα, αλλά και το Champions League είναι Champions League. Και ο Μαρθελίνο Γκαρθία φάνηκε πως είχε το μυαλό του στη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό από σήμερα, καθώς παρέταξε την ομάδα του με αρκετές αλλαγές στο παιχνίδι με τη Ρεμς για την 1η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος. Ωστόσο, η Μαρσέιγ πανηγύρισε τη νίκη με 2-1, κάνοντας ανατροπή, αφού βρέθηκε να χάνει στην αρχή. 

Βέβαια οι Μασσαλοί παρά το θετικό αποτέλεσμα δεν μπορούν να είναι τελείως χαρούμενοι, διότι είδαν τον Φρανσουά Μουγκέ να γίνεται αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού, με αποτέλεσμα να υπάρχει ανησυχία.

Στα του παιχνιδιού, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και αιφνιδίασαν τη Μαρσέιγ, με τον Ίτο να ανοίγει το σκορ στο 10 λεπτό με σουτ από το ύψος του πέναλτι. Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια ανέβασαν στροφές και στο 34' ο Ουνάχι με ένα πανέμορφο σουτ έγραψε το 1-1 του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι Μασσαλοί ήταν ανώτεροι και στο 77' έφτασαν στην ολική ανατροπή, όταν ο Βιτίνια με ένα πλασέ εξ επαφής έκανε το 2-1, το οποίο παρέμεινε μέχρι και το τελικό σφύριγμα.

Η σύνθεση της Μαρσέιγ: Λόπες, Κλάους, Μπεμπά, Γκιγκό, Λόντι, Μουγκέ (51’ Σαρ), Ρονζιέ (67’ Βερετού), Κοντογκμπιά, Ουναχί (83’ Γκεντουζί), Βιτίνια (83’ Αρίτ), Εντιαγιέ (67’ Ομπαμεγιάνγκ).