Ανατροπή! Ο Εμπαπέ επέστρεψε στις προπονήσεις τις Παρί έπειτα από τις θετικές συνομιλίες των δύο πλευρών

Κίλιαν Εμπαπέ

i

© Intime

Ανατροπή! Ο Εμπαπέ επέστρεψε στις προπονήσεις τις Παρί έπειτα από τις θετικές συνομιλίες των δύο πλευρών

Κώστας Τσιακλής 12:40 - 13.08.2023 / Ανανεώθηκε: 12:43 - 13.08.2023

Ο Κιλιάν Εμπαπέ επέστρεψε στις προπονήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν αφού φέρεται να προηγήθηκαν θετικές συνομιλίες μεταξύ των δύο πλευρών.

«Λευκός καπνός» φαίνεται να προκύπτει στο Παρίσι αφού ο Κιλιάν Εμπαπέ επέστρεψε το πρωί της Κυριακής (13/08) στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας της Παρί Σεν Ζερμέν. Το γεγονός επιβεβαίωσε ο ίδιος ο σύλλογος που ανέφερε πως προηγήθηκαν θετικές συνομιλίες μεταξύ των δύο πλευρών.

Το σήριαλ με το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ καλά κρατεί, με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν. Ο Γάλλος επιθετικός βρισκόταν εδώ και λίγο καιρό εκτός ομάδας αφού φέρεται να μην ήθελε να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον σύλλογο και να αποχωρήσει ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2024.

Κάτι τέτοιο δεν ισχύει όμως πια αφού η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε πως ο ποδοσφαιριστής επέστρεψε στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας. Όπως αναφέρεται αυτό συνέβη λόγω των θετικών συνομιλιών που προηγήθηκαν πριν από το παιχνίδι των Παριζιάνων με τη Λοριάν για την πρώτη αγωνιστική της Ligue 1. Αυτό που μένει να δούμε είναι αν τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και η επέκταση της συνεργασίας της Παρί με τον Εμπαπέ και μετά το τέλος της σεζόν 2023-2024.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Παρί Σεν Ζερμέν αναφέρει: «Μετά από πολύ εποικοδομητικές, θετικές συνομιλίες μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν και του Κιλιάν Εμπαπέ πριν από τον αγώνα εναντίον της Λοριάν, ο παίκτης επανήλθε στην προπόνηση της πρώτης ομάδας σήμερα το πρωί».

Πρόταση μαμούθ της Αλ Χιλάλ σε Νεϊμάρ

Την ίδια ώρα ο Νεϊμάρ ολοένα και πλησιάζει την πόρτα της εξόδου του «Παρκ Ντε Πρενς». Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Βραζιλιάνος σταρ έχει στα χέρια του μία πρόταση-μαμούθ από την Αλ Χιλάλ, με αποτέλεσμα να... καλοβλέπει τη συγκεκριμένη προοπτική.

Συγκεκριμένα, ο σαουδαραβικός σύλλογος, ο οποίος ηττήθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Αραβίας από την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο, έχει παρουσιάσει μια καθ' όλα δελεαστική προσφορά στον Βραζιλιάνο και έχει ήδη αποστείλει τα συμβόλαια στους εκπροσώπους του, με αποτέλεσμα να συζητηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί το deal αισίως. Υπενθυμίζουμε ότι ο Νεϊμάρ φέρεται να είχε ενημερώσει την Παρί για την πρόθεση του να αποχωρήσει.