Ο Χάρντεν κάνει κωλοτούμπες από τη χαρά του - Τα νέα του κρασιά πούλησαν 10.000 φιάλες σε 5 δευτερόλεπτα! (vid)
i

printscreen

Ο Χάρντεν κάνει κωλοτούμπες από τη χαρά του - Τα νέα του κρασιά πούλησαν 10.000 φιάλες σε 5 δευτερόλεπτα! (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 08:41 - 17.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:02 - 17.08.2023

Ο Τζέιμς Χάρντεν παρέα με Κινέζο... influencer έβγαλε στην αγορά τη νέα σειρά κρασιών του και μόλις είδε τις πωλήσεις στα πρώτα δευτερόλεπτα κυκλοφορίας γούρλωσε εντελώς τα ήδη γουρλωτά από τη φύση τους μάτια του. Ξέχασε την κόντρα του με τους Σίξερς και έκανε κωλοτούμπες όταν κατάλαβε πως μέσα σε 5'' πούλησε 10.000 μπουκάλια!

Πίσω στην Φιλαδέλφεια το τοπίο δείχνει δυστοπικό. Σαν αυτό των ταινιών που ο πλανήτης καταστρέφεται και οι άνθρωποι προσπαθούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους για να επιβιώσουν. 

Οι Σίξερς πάντως, δεν βρίσκονται σε ιδανικό σημείο... συνεννόησης, διότι αποφάσισαν μονομερώς να σταματήσουν τις συζητήσεις με άλλους οργανισμούς για την ανταλλαγή του Τζέιμς Χαρντεν, γεγονός που έχει δημιουργήσει τεράστια ένταση. Από τη στιγμή που δεν βρήκαν πρόσφορο έδαφος στην αγορά για μία αποτελεσματική κίνηση, πήραν την πρωτοβουλία να δηλώσουν πως σκοπεύουν να κρατήσουν τον 34χρονο σούπερ σταρ για το τελευταίο έτος του συμβολαίου, αν και η αρχική συμφωνία των δύο πλευρών δεν ήταν αυτή. 

Εκνευρισμένος ο «Μούσιας» εκφράστηκε δημοσίως στο κοινό της Κίνας και οι δηλώσεις του ταξίδεψαν αμέσως σε ολόκληρο τον πλανήτη μέσω διαδικτύου (προφανώς). Εκεί βρίσκεται εδώ και αρκετές μέρες ο πρώην MVP του ΝΒΑ, κυρίως για επαγγελματικούς λόγους, καθώς τις καλοκαιρινές μέρες αναψυχής του στη Μύκονο και σε διάφορα clubs ανά τον πλανήτη. Προμοτάρει τις εταιρίες με τις οποίες συνεργάζεται, αλλά βάζει μπρος και τα προσωπικά του επιχειρηματικά πρότζεκτ. Όπως τη νέα σειρά κρασιών που τοποθέτησε στην αγορά και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα... ξεπούλησε! 

Για να το κάνει αυτό, χρειάστηκε βέβαια τη βοήθεια του Ξιάο Γουάνγκ. Δεν είναι κάποιος αντιπρόσωπος ή κάποιος διάσημος σομελιέ. Είναι Κινέζος influencer (που λέει ο λόγος) με λαό να τον ακολουθεί πίσω του. Παρέα με αυτόν ανακοίνωσε ότι τα «J-Harden Wines» έβγαλαν στην κυκλοφορία τη νέα σειρά και μέσα σε 5'' από την δήλωση αυτή πούλησε 10.000 φιάλες. 

Η εταιρία του αυτή υφίσταται από το 2022 και συνήθως πουλάει «αρκετές φιάλες στις ΗΠΑ κάθε μέρα», όπως είπε ο Χάρντεν. Το αρκετές όμως, έγινε... ελάχιστες σε σχέση με αυτό που είδε στην αγορά της Κίνας. Η παρουσία του Χάρντεν στο πλευρό του Γουάνγκ, μέσω της πλατφόρμας Weibo, που είναι σκεφτείτε σαν το Κινέζικο Twitter -ή "X" όπως ονομάζεται πλέον η πλατφόρμα που διοικεί ο Ίλον Μασκ- έκανε σπουδαίο μάρκετινγκ και πλέον ετοιμάζεται μία παρτίδα 50.000 premium μπουκαλιών που προορίζονται μόνο για την αγορά της Ασίας για να τεθούν στη διάθεση όσων είναι... πότες τον μήνα Αύγουστο. Όσες μέρες απέμειναν δηλαδή...  

Το ΝΒΑ ανακοίνωσε το πλήρες πρόγραμμα του πρώτου In Season τουρνουά που θα ξεκινήσει στις 3 Νοεμβρίου
NBA

23:20 - 15.08.2023

Το ΝΒΑ ανακοίνωσε το πλήρες πρόγραμμα του πρώτου In Season τουρνουά που θα ξεκινήσει στις 3 Νοεμβρίου

Το In Season tournament όπως ονομάζει το ΝΒΑ κάτι που στην... Ευρώπη θα αναφέραμε ως Κύπελλο θα ξεκινήσει στις 3 Νοεμβρίου θα περιλαμβάνει Final Four και πλέον ανακοινώθηκε το πλήρες πρόγραμμα με τη συμμετοχή και των 30 ομάδων που είναι χωρισμένες σε έξι ομίλους των πέντε ομάδων.

Εν τω μεταξύ, μιας και βρίσκεται στην Ασία και περνάει υπέροχα βγάζοντας ταυτόχρονα και μερικά έξτρα εκατομμύρια δολάρια και επειδή το άμεσο μέλλον τους -μιας και είναι και 34ων- στο ΝΒΑ δεν φαίνεται να έχει μεγάλη προοπτική, ο Χάρντεν ρωτήθηκε για το αν θα αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Κίνας. Η απάντησή του αν και δεν θα μπορούσε να είναι πολύ διαφορετική είχε ενδιαφέρον: «Kάθε φορά που έρχομαι εδώ, η αγάπη που νοιώθει είναι... απίστευτη! Νομίζω ότι οι Κινέζοι αξίζουν να έρθω να παίξω εδώ!».