Ανατριχιαστικό: Το ηχητικό ντοκουμέντο της έκκλησης για βοήθεια στον Μπρόνι Τζέιμς!

Λεμπρόν και Μπρόνι Τζέιμς

Ανατριχιαστικό: Το ηχητικό ντοκουμέντο της έκκλησης για βοήθεια στον Μπρόνι Τζέιμς!

Sportal newsroom 18:50 - 28.07.2023 / Ανανεώθηκε: 19:04 - 28.07.2023

Η «Daily Mail» αποκάλυψε το ηψητικό της έκκλησης για βοήθεια στον Μπρόνι Τζέιμς, που υπέστη καρδιακή προσβολή.

Σοκάρει το ηχητικό της έκκλησης για βοήθεια στον Μπρόνι Τζέιμς, που υπέστη καρδιακή προσβολή. Οι άνθρωποι του πανεπιστημίου USC, κάλεσαν άμεσα σε βοήθεια για τον γιό του ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος υπέστη καρδιακή προσβολή σε προπόνηση της ομάδας.

Όπως αποκάλυψε η «Daily Mail» με το ηχητικό που δόθηκε στη δημοσιότητα, λίγες μόνο ώρες μετά το εξιτήριο που πήρε ο 18χρονος γιος του ΛεΜπρόν Τζέιμς από το νοσοκομείο, ακούγεται ένας άνδρας να ζητά απεγνωσμένα ασθενοφόρο σε τηλεφωνική επικοινωνία με την γραμμή έκτακτης ανάγκης 911.

«Χρειαζόμαστε ένα ασθενοφόρο αμέσως. Ακούστε, χρειαζόμαστε ένα ασθενοφόρο εδώ, τώρα!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο άνδρας, με τον εκπρόσωπο του 911 να του δίνει οδηγίες πρώτων βοηθειών μέσω τηλεφώνου, ενημερώνοντάς τον πως το ασθενοφόρο είναι καθ' οδόν.

Όλα αυτά βέβαια έχουν μείνει πίσω, καθώς η πορεία της υγείας του Μπρόνι Τζέιμς εξελίσσεται ικανοποιητικά κάθε ημέρα που περνά. Η οικογένεια έσπευσε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να ευχαριστήσει τον κόσμο για την συμπαράσταση του και πλέον προσπαθεί να γυρίσει σελίδα.