Επικό spoiler της Μόντσα: Προανήγγειλε την απόκτηση διεθνούς άσου - «Όχι δεν είναι ο Αντετοκούνμπο»!

Ο Κυριακόπουλος.

i

©intime

Επικό spoiler της Μόντσα: Προανήγγειλε την απόκτηση διεθνούς άσου - «Όχι δεν είναι ο Αντετοκούνμπο»!

Γιώργος Σακελλαρίου 18:07 - 28.07.2023 / Ανανεώθηκε: 18:10 - 28.07.2023

Η Μόντσα παίρνει δανεικό από τη Σασουόλο τον Γιώργο Κυριακόπουλο κι έμπλεξε και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η Μόντσα είχε κέφια.

Η ιταλική ομάδα, συνεχίζει την ενίσχυσή της, παρά την απώλεια του αείμνηστου Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Στη Μόντσα, λοιπόν, θα συνεχίσει την καριέρα του με τη μορφή δανεισμού ο Γιώργος Κυριακόπουλος. Ο 27χρονος διεθνής αριστερός μπακ ολοκλήρωσε τις ιατρικές του εξετάσεις και θα αποκτηθεί δανεικός από τη Σασουόλο με οψιόν αγοράς.

Η Μόντσα, λοιπόν, με μία ελληνική σημαία προανήγγειλε τον Κυριακόπουλο και στη συνέχεια με spoiler ανέφερε: «Όχι δεν είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο». Δείγμα της τεράστιας απήχησης που έχει ανά τον πλανήτη ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς.

Δείτε την ανάρτηση της Μόντσα και την υποσημείωση για τον Αντετοκούνμπο! 

Στο ρεπορτάζ του για τον Κυριακόπουλο, ο γνωστός Ιταλός ρεπόρτερ Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο ανέφερε:

«12:05. Ο Κυριακόπουλος έφτασε στη Μόντσα για ιατρικές εξετάσεις. Ο Κυριακόπουλος ξεκίνησε τα ιατρικά του με τη Μόντσα. Φτάνοντας από τη Σασουόλο αποτελεί ενίσχυση για την αριστερή πτέρυγα του συλλόγου με επικεφαλής τον Ραφαέλε Παλαντίνο. Φτάνει στη Λομβαρδία δανεικός με οψιόν αγοράς.

14:00. Ολοκληρώθηκαν οι ιατρικές εξετάσεις του Έλληνα μπακ. Ο Γιώργος Κυριακόπουλος, θα υπογράψει στο Monzello το βράδυ.

Μετά το κλείσιμο πολλών σημαντικών συμφωνιών, όπως οι οριστικές αγορές των Πετάνια, Πεσίνα, Κράνο, Ίτσο, Γκαλιαρντίνι, ο οποίος είναι ελεύθερος, η Μόντσα συνεχίζει να κινείται στην αγορά. Ο Κυριακόπουλος, γεννημένος το 1996, αριστερός μπακ - εξτρέμ, υποβάλλεται μάλιστα σε ιατρικές εξετάσεις με τον σύλλογο. 25 συμμετοχές στα γήπεδα της Serie A, 1 γκολ και 3 ασίστ. Αυτά είναι τα νούμερα που συγκέντρωσε ο Κυριακόπουλος την τελευταία σεζόν. Ο παίκτης φόρεσε τη φανέλα της Σασουόλο στο πρώτο μέρος του πρωταθλήματος. Στη συνέχεια, τον Ιανουάριο, μετακόμισε στη Μπολόνια».

Μετά τις Σασουόλο, Μπολόνια, λοιπόν, η Μόντσα θα είναι η τρίτη ιταλική ομάδα, στην οποία θα παίξει ο πρώην αριστερός μπακ του Αστέρα Τρίπολης. Στη Serie A, ο Κυριακόπουλος έχει συνολικά 102 συμμετοχές, 2 γκολ και 13 ασίστ.

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος να θυμίσουμε ότι γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 1996 στην Πάτρα κι έπαιξε στη Θύελλα Πατρών μέχρι το 2011. Στην ηλικία των 14 ετών, μετακόμισε στον Αστέρα Τρίπολης, όπου ήταν βασικό μέλος των ομάδων U17 και U20. Υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης το 2013. Έπαιξε ως δανεικός σε Εργοτέλη και Λαμία.

Ο Αντετοκούνμπο αυτοπροτάθηκε στην Αλ Χιλάλ επειδή... μοιάζει με τον Εμπαπέ - Η ξεκαρδιστική απάντηση του Γάλλου
NBA

22:21 - 24.07.2023

Ο Αντετοκούνμπο αυτοπροτάθηκε στην Αλ Χιλάλ επειδή... μοιάζει με τον Εμπαπέ - Η ξεκαρδιστική απάντηση του Γάλλου

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να δεσπόζει στο Μιλγούοκι με τη φανέλα των Μπακς, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει πρόθεση να δοκιμάσει και το ταλέντο του στο ποδόσφαιρο...

Στις 2 Σεπτεμβρίου 2019, μετακινήθηκε στη Σασουόλο με κόστος δανεισμού ύψους 200.000 ευρώ και δικαίωμα αγοράς ύψους 1 εκατ. ευρώ για το καλοκαίρι του 2020, η οποία ενεργοποιήθηκε στις 22 Ιουνίου 2020. Έχει αγωνιστεί στις μικρές εθνικές ομάδες της Ελλάδας και το ντεμπούτο του με την Ανδρών πραγματοποιήθηκε στις 7 Οκτωβρίου 2020 σε έναν φιλικό αγώνα εναντίον της Αυστρίας.