O Αντετοκούνμπο υποκλίθηκε: «Μέσι, σεβασμός!»
i

© photo by Tim Nwachukwu / Getty Images / Ideal Images

O Αντετοκούνμπο υποκλίθηκε: «Μέσι, σεβασμός!»

Γιώργος Γαβριλάκης 09:14 - 20.08.2023 / Ανανεώθηκε: 09:57 - 20.08.2023

Είδε την ομάδα του Νάσβιλ, στην οποία κατέχει μετοχές, να χάνει τον τίτλο από την Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αφού πρώτα υποκλίθηκε στο μεγαλείο του Αργεντίνου, μετά εξήγησε πως «θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί από ποτέ»

To Nάσβιλ είναι γνωστό για την τεράστια παράδοσή του στην country μουσική και εσχάτως η πόλη συνδέεται με τη χώρα μας. Ο λόγος αυτής της σύνδεσης έχει να κάνει με την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στη μετοχική σύνθεση της ποδοσφαιρικής ομάδας από το Τενεσί των Ηνωμένων Πολιτικών

Τα ξημερώματα της Κυριακής (20/8) λοιπόν, το Νάσβιλ του Greek Freak αγωνίστηκε στον τελικό του Leagues Cup κόντρα στην Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντίνος παγκόσμιος σταρ οδήγησε τους συμπαίκτες του στη νίκη και ο σύλλογος από τη Φλόριντα πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου. Πριν τον αγώνα, ο Αντετοκούνμπο προσπάθησε να ανεβάσει το ηθικό το παικτών της ομάδας του. Ήταν στο γήπεδο, μαζί με τον αδελφό του Άλεξ, τους προέτρεψε να τα δώσουν... όλα, ενώ πριν από την έναρξη του αγώνα έκανε μία performance με τον χαρακτηριστικό-ιστορικό πανηγυρισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο. Έτσι, για να πικάρει λίγο τον Μέσι

Βέβαια, είναι μεγάλος θαυμαστής του «Pulga» και στην πραγματικότητα ήξερε πως η αποστολή του Νάσβιλ ήταν δύσκολη. Παρόλα αυτά βρέθηκαν κοντά στην κατάκτηση, καθώς το παιχνίδι κρίθηκε στα πέναλτι. Μετά το τέλος του αγώνα απλώς... υποκλίθηκε στο μεγαλείο του Αργεντίνου με ένα post στην πλατφόρμα Χ (τέως Twitter). 

«Mέσι. Σεβασμός!», έγραψε ο φόργουορντ των Μιλγουόκι Mπακς και λίγο αργότερα εξήγησε -με δεύτερη ανάρτηση- πως «Δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, αλλά ήταν μια υπέροχη ατμόσφαιρα. Θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί και καλύτεροι από ποτέ».