Ανησυχία για το παραλήρημα του Κάι Τζόουνς: Μιλούσε ακαταλαβίστικα, ήταν ιδρωμένος, χόρευε και γελούσε μόνος του (vids)

Κάι Τζόουνς

i

© photo by Jacob Kupferman / Getty Images / Ideal Images

Ανησυχία για το παραλήρημα του Κάι Τζόουνς: Μιλούσε ακαταλαβίστικα, ήταν ιδρωμένος, χόρευε και γελούσε μόνος του (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 11:12 - 08.09.2023 / Ανανεώθηκε: 11:16 - 08.09.2023

Ο Κάι Τζόουνς είναι ο νεαρό και ταλαντούχος σέντερ των Σάρλοτ Χόρνετς που πλέον όλοι προσπαθούν να καταλάβουν τι έπαθε κι αν η συμπεριφορά του είναι ανησυχητική. Έκανε live στο Instagram από το σπίτι του και συμπεριφερόταν λες και είχε χάσει τα... λογικά του.

Όταν αποφάσισε να συνδεθεί ζωντανά στο Instagram με τους διαδικτυακούς του φίλους, οι περισσότεροι υπέθεσαν πως θα τον δουν κάπου να προπονείται ή έστω να χαλαρώνει μιας και δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις. Κανείς δεν περίμενε πως ο Κάι Τζόουνς είχε κάτι σημαντικό να πει, αλλά κανείς επίσης δεν περίμενε να τον δει σε μία κατάσταση που θύμιζε περισσότερο άνθρωπο σε πομπώδες παραλήρημα. 

Ο 22χρονος σέντερ, νούμερο 19 στο NBA Draft του 2021 από τους Σάρλοτ Χόρνετς πάτησε το κουμπί «Live» και στη συνέχεια έκανε τους πάντες να ανησυχήσουν με τη συμπεριφορά του. Ήταν μούσκεμα στον ιδρώτα, φανερά σε σύγχυση, άρχισε να φτιάχνει με μανία τα μαλλιά του και να μιλάει χωρίς ειρμό. Γέλαγε χωρίς λόγο, μετά εκνευριζόταν και μετά γέλαγε ξανά χορεύοντας.  

Κανείς δεν έβγαλε συμπέρασμα για το τι ήθελε να πει και κυρίως γιατί συμπεριφέρθηκε με αυτόν τον παράξενο και συνάμα ανησυχητικό τρόπο. Πάντως, κάποια στιγμή φαίνεται πως λέει πως «δεν περιμένω να με διώξουν οι Χόρνετς». Βέβαια, πλέον κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στην φωτιά και να εγγυηθεί για τον Τζόουνς. 

To επόμενο συμβόλαιο του Λούκα Ντόντσιτς στο ΝΒΑ θα σπάσει το φράγμα των 80 εκατομμυρίων (vids)
NBA

09:01 - 08.09.2023

To επόμενο συμβόλαιο του Λούκα Ντόντσιτς στο ΝΒΑ θα σπάσει το φράγμα των 80 εκατομμυρίων (vids)

Ο Λούκα Ντόντσιτς το καλοκαίρι του 2025 θα έχει τη δυνατότητα να συζητήσει την επέκταση του συμβολαίου του με τους Ντάλας Μάβερικς. Και τότε προβλέπεται πως θα κάνει το πιο ακριβό συμβόλαιο όλων των εποχών με ετήσιες απολαβές που θα ξεπερνούν τα 80 εκατομμύρια δολάρια!

Πέρσι πάντως, σε 46 αγώνες στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, είχε 3,4 πόντους και 2,7 ριμπάουντ, ενώ ήδη η ομάδα έχει ενεργοποιήσει την option των 3 εκαρτομμυρίων δολαρίων που προβλεπόταν στη συνεργασίας τους για τη σεζόν 2023-24.