Οι πρώτες εικόνες του Βίκτορ Γουεμπανιαμά στο NBA 2K24 δεν απέχουν από την πραγματικότητα

Βίκτορ Γουεμπανιαμά

Οι πρώτες εικόνες του Βίκτορ Γουεμπανιαμά στο NBA 2K24 δεν απέχουν από την πραγματικότητα

Χρήστος Τσάλτας 09:53 - 01.08.2023

Ο Βίκτορ Γουεμπανιαμά αναμένεται να είναι ένα από τα πρόσωπα της σεζόν στο ΝΒΑ και ήδη το video game NBA 2K24 αποκάλυψε εικόνες του Γάλλου άσου, χωρίς να κάνει γνωστό ακόμα το rating, για το οποίο υπάρχει αρκετός ντόρος.

Η νέα σεζόν του ΝΒΑ πλησιάζει και ένα από τα ονόματα που αναμένεται να κάνουν... ντόρο με την παρουσία τους στη λίγκα είναι ο Βίκτορ Γουεμπανιαμά. Οι Σαν Αντόνιο Σπερς τον επέλεξαν στο νο.1 του NBA Draft 2023 με την διάθεση να «χτίσουν» το μέλλον τους γύρω από το αστείρευτο ταλέντο του, αλλά και τα τρομακτικά αθλητικά προσόντα του.

Στο Summer League του Λας Βέγκας έδειξε μια γεύση από το τι να περιμένουν από εκείνον τη νέα σεζόν. Διότι έπειτα από ένα... νωθρό πρώτο παιχνίδι με 9 πόντους και 2/13 σουτ, ακολούθησε μια κυριαρχική εμφάνιση κόντρα στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς με 27 πόντους και 12 ριμπάουντ. Επί της ουσίας, ήταν το πρώτο ξεκάθαρο... μήνυμα του χαρισματικού άσου για όσα θα ακολουθήσουν τους επόμενους μήνες.

Ο Wemby είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στο ΝΒΑ και ο ντόρος γύρω από το όνομά του είναι έντονος. Για το λόγο αυτό πριν βγει στην κυκλοφορία το video game NBA 2K24, η 2Κ Sports φρόντισε να δώσει στην κυκλοφορία τις πρώτες εικόνες του Γάλλου σταρ. Οι οποίες όπως θα δείτε δεν απέχουν και πολύ από την πραγματική εικόνα του 18χρονου άσου, που φέτος αναμένεται να είναι ένα από τα πρόσωπα της σεζόν, σε όλα τα επίπεδα.

Την ίδια στιγμή, μια κουβέντα που έχει ανοίξει γύρω από τον Γουεμπανιαμά σχετίζεται με το rating στο γνωστό video game. Διότι η έντονη φημολογία που επικρατεί στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού αναφέρει πως ο άσος των Σαν Αντόνιο Σπερς θα έχει το υψηλότερο rating για rookie του ΝΒΑ στα χρονικά του ΝΒΑ 2Κ. Κάτι που σημαίνει πως θα ξεπερνάει το 81, που μέχρι πρότινος αποτελούσε την καλύτερη επίδοση για πρωτάρη στη λίγκα.

Ο Ronnie 2K, εκ των δημιουργών του παιχνιδιού και υπεύθυνος για τα ratings των παικτών κρατάει κλειστά τα χαρτιά του, όμως τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο και να δοθούν απαντήσεις.