Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Αγώνας δρόμου για να προλάβει η Βίτολα τον 3ο τελικό

Κριστίν Βίτολα

i

©Intime

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Αγώνας δρόμου για να προλάβει η Βίτολα τον 3ο τελικό

Νίκος Καλαμπάκας 18:36 - 18.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:41 - 18.04.2024

Οι τελικοί της Α1 Μπάσκετ Γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό είναι ισόπαλοι (1-1) και η σειρά πλέον μεταφέρεται στο ΣΕΦ για το τρίτο ματς. Αμφίβολη είναι η Βίτολα που στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» αποχώρησε με σπασμένη μύτη.

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Ολυμπιακού στην παράταση στο 2ο παιχνίδι της σειράς τους στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών. Οι ερυθρόλευκες είδαν μια από τις κορυφαίες τους αθλήτριες φέτος, την Κριστίν Βίτολα να αποχωρεί από το παρκέ με σπασμένη μύτη και είναι πλέον αμφίβολη για τον επόμενο αγώνα της σειράς.

Η παίκτρια των ερυθρόλευκων λίγο νωρίτερα είχε σκοράρει και μια αντίπαλός της στην προσπάθεια να πάρει την μπάλα, κατά λάθος την τραυμάτισε. Τα νέα ωστόσο δεν είναι και τόσο ευχάριστα για τον Θάνο Νίκλα, αφού ο κόουτς του Ολυμπιακού δεν γνωρίζει ακόμα αν θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει την αθλήτριά του στο επόμενο ματς.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε σε ματς - θρίλερ και πήγε τη σειρά με τον Ολυμπιακό στο 1-1
Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

23:02 - 17.04.2024

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε σε ματς - θρίλερ και πήγε τη σειρά με τον Ολυμπιακό στο 1-1

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ολυμπιακού στην παράταση με 68-65 και ισοφάρισε σε 1-1 τους τελικούς του πρωταθλήματος της Α1 Μπάσκετ Γυναικών. Αποχώρησε με σπασμένη μύτη η Βίτολα που πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις για 18.25''!

Η Βίτολα έχει σπάσει τη μύτη της, τραύμα δύσκολο για κάθε αθλητή. Οι άνθρωποι του ερασιτέχνη κάνουν αγώνα δρόμο προκειμένου να καταφέρει η ίδια να βρεθεί στον 3ο τελικό και οι πρώτες εκτιμήσεις είναι αισιόδοξες, ωστόσο ακόμα τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει.

Η αθλήτρια του συλλόγου του Πειραιά θα επιχειρήσει να αγωνιστεί με την ειδική μάσκα που φοράνε οι παίκτες σε τέτοιους τραυματισμούς και να συνεισφέρει όπως μπορεί προκειμένου η ομάδα της να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ακόμα είναι νωρίς ωστόσο για οριστικά συμπεράσματα και η συμμετοχή της ή όχι θα κριθεί τις επόμενες ημέρες, όταν θα υπάρχει και πιο ξεκάθαρη εικόνα για τον τραυματισμό της.