Ξέσπασμα στα social media με υπονοούμενα από τους φίλους του Ιωνικού για το -41 στη Ρόδο (pics & vid)
i

Κεντάλ και Μάντζαρης/ © Intime

Ξέσπασμα στα social media με υπονοούμενα από τους φίλους του Ιωνικού για το -41 στη Ρόδο (pics & vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:29 - 15.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:38 - 15.01.2023

Έντονα παράπονα και «σπόντες» από τους φίλους του Ιωνικού στα social media μετά την βαριά ήττα από τον Κολοσσό στη Ρόδο για την 12η αγωνιστική της Basket League.

Ο Κολοσσός Ρόδου «διέλυσε» τον Ιωνικό με 89-48 για την 12η αγωνιστική της Basket League. Οι Ροδίτες μετά από αυτή τη νίκη ανέβηκαν στο 7-5 και βλέπουν εξάδα, από την άλλη οι Νικαιώτες έπεσαν στο 3-9, πραγματοποιώντας στο νησί των «ιπποτών» μία από τις χειρότερες εμφανίσεις τους των τελευταίων ετών στο πρωτάθλημα. Ο Ιωνικός θυμίζουμε αγωνίστηκε χωρίς τον Ντιέγκο Κάπελαν, αλλά και χωρίς τον κορυφαίο παίκτη του, τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη των 22 πόντων ανά αγώνα.

Όπως σας γράψαμε και χθες (14/1) η ΕΟΚ αποφάσισε να στείλει φάκελο με τα στοιχεία του συγκεκριμένου ματς με παραλήπτες τον Αθλητικό Εισαγγελέα κατ’ αρχάς και την Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας (Ε.Π.ΑΘΛ.Α.) στη συνέχεια.

Φοβερή συνεργασία Κατσίβελη, Μορέιρα στο Κολοσσός - Ιωνικός (vid)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

17:27 - 14.01.2023

Φοβερή συνεργασία Κατσίβελη, Μορέιρα στο Κολοσσός - Ιωνικός (vid)

Μία έξυπνη πάσα από τον Δημήτρη Κατσίβελη και το δυναμικό κάρφωμα του Γιανίκ Μορέιρα σε μία εντυπωσιακή φάση από τον αγώνα του Κολοσσού με τον Ιωνικό που... άνοιξε την αυλαία του δεύτερου γύρου της Basket League.

Ακολούθησε και τρίτο ημίχρονο στο συγκεκριμένο ματς. Οι φίλαθλοι του Ιωνικού ήταν έξαλλοι μετά την ήττα - διασυρμό της ομάδας τους και ξέσπασαν αφήνοντας υπονοούμενα στα social media. 

Tags: