Κύπελλο Ελλάδας: Στο Ηράκλειο το Final-8
i

Λιόλιος / © Intime

Κύπελλο Ελλάδας: Στο Ηράκλειο το Final-8

Aχιλλέας Μαυροδόντης 15:08 - 05.12.2022 / Ανανεώθηκε: 15:08 - 05.12.2022

Το Κύπελλο Ελλάδας θα κριθεί σε Final-8, το οποίο, όπως ανακοίνωσε ο Βαγγέλης Λιόλιος, θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο!

Το Κύπελλο Ελλάδας έχει αλλάξει μορφή και θα κριθεί σε Final-8, το οποίο, όπως ανέφερε ο Βαγγέλης Λιόλιος, θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, στο πλαίσιο της κλήρωσης και παρουσίασης του UNICEF Trophy, δήλωσε πως ο νικητής του Κυπέλλου θα κριθεί μέσα από Final-8, που θα λάβει χώρα στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Εκεί θα παίξουν οι πρώτες εφτά ομάδες της κατάταξης του πρώτου γύρου της Basket League, ενώ η 8η θα προκύψει από τον νικητή στα ζευγάρια Ηρακλής - Πανιώνιος και ΦΕΑ ΝΒ/ΝΧ - Παπάγου, που είναι οι ημιτελικοί του Final Four στο UNICEF Trophy.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Λιόλιου:

«Όποιος κερδίσει το UNICEF Trophy θα λάβει μέρος στο Final 8 και εκεί θα μπορεί να έχει και τους οπαδούς μαζί. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη σε φιλάθλους των ομάδων, φιλάθλους όμως. Ανθρώπους που αγαπούν τις ομάδες τους σε ένα πολύ φίλαθλο πνεύμα. Παρακαλώ όλους σας, τις συμμετέχουσες ομάδες, να φέρουν τα παιδιά στο γήπεδο, τις ακαδημίες σας. Το κοινό μας θα είναι το μέλλον. Η ομάδα που θα κερδίσει το τρόπαιο θα συμμετάσχει στο Final 8 με τις επτά πρώτες ομάδες του πρώτου γύρου της Basket League στο Ηράκλειο της Κρήτης. Οι άνθρωποι της Κρήτης αγαπούν το μπάσκετ και το στηρίζουν. Θα θέλαμε το επόμενο να πάει και σε μια άλλη περιοχή και θα πάει σε μια άλλη περιοχή, όταν όλοι καταλάβουν πως το μπάσκετ είναι εντός των τεσσάρων γραμμών και έξω είμαστε όλοι ενωμένοι».