Κώστας Δελέγκος: «Είμαστε σε διαδικασία προσθαφαιρέσεων»

Κώστας Δελέγκος

i

© Intime

Κώστας Δελέγκος: «Είμαστε σε διαδικασία προσθαφαιρέσεων»

Ο Κώστας Δελέγκος μίλησε για την ήττα του Απόλλωνα από το Περιστέρι και την ενίσχυση που περιμένει η ομάδα του.

Μεταγραφές προανήγγειλε ο Κώστας Δελέγκος, με τον κόουτς του Απόλλωνα να τονίζει μετά την ήττα από το Περιστέρι πως η ομάδα του είναι σε διαδικασία προσθαφαιρέσεων.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κώστας Δελέγκος:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Περιστερίου bwin η νίκη τους ήταν δίκαιη και στον κόουτς Σπανούλη γιατί έχει φτιάξει μια πάρα πολύ καλή ομάδα που παίζει σύγχρονο και μοντέρνο μπάσκετ με μεγάλη ταχύτητα και νομίζω ότι θα φέρει πολλές επιτυχίες στην ομάδα του Περιστερίου bwin στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Όσον αφορά το παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί, ακολουθήσαμε το πλάνο, αλλά μας πλήγωσαν τα 7 επιθετικά ριμπάουντ και τα πολλά λάθη που κάναμε σε καίριες επιθέσεις. Έτσι στα τελευταία δυο λεπτά η ομάδα του Περιστερίου bwin ξέφυγε για 10 πόντους. Μιλήσαμε στα αποδυτήρια, ξέραμε ότι δεν έχουμε προπονηθεί πάρα πολύ καλά όλη την εβδομάδα, ξέραμε ότι έχουμε προβλήματα, θέλαμε να μείνουμε κοντά στο σκορ για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίξαμε το ματς όπως παίξαμε στο πρώτο μέρος. Δεν ήμασταν καθόλου ανταγωνιστικοί, από τα πρώτα 2-3 λεπτά που ξέφυγε η διαφορά από την ομάδα του Περιστερίου bwin, είχαμε την εικόνα ότι παρατήσαμε το ματς. Και αυτό δεν είναι αποδεκτό. Και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει.

Τελειώσαμε το ματς με πάρα πολλά λάθη, τα επιθετικά ριμπάουντ ήταν στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε πάρα πολλά λάθη. Δεχθήκαμε πολλούς εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό. Όταν παίζεις με μια ομάδα με τόσο μεγάλη ποιότητα, με τόσες πολλές λύσεις που εμείς δεν είχαμε, όταν δεν παίζεις σωστά το παιχνίδι είναι εύκολο να ξεφύγει η διαφορά. Το να ψάχνουμε να βρίσκουμε δικαιολογίες είναι το εύκολο, οι δικαιολογίες είναι για τους αδύναμους, μπορούσαμε να παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα. Σίγουρα έχουμε προβλήματα και αγωνιστικά, είχαμε πολλές απουσίες και η προπονητική εβδομάδα δεν είναι όπως τη θέλαμε. Οφείλουμε να συνεχίσουμε, πρέπει να βρούμε τρόπο να αλλάξουμε την εικόνα της ομάδας και την διάθεση της κατά κύριο λόγο. Το κομμάτι της ενίσχυσης είναι ένα κομμάτι που είναι σε συζήτηση με τη διοίκηση, ώστε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να δώσουμε περισσότερες λύσεις στην ομάδα».

Για το θέμα της ενίσχυσης της ομάδας, υποστήριξε: «Είμαστε σε διαδικασία για άμεση ενίσχυση τουλάχιστον ενός παίκτη. Να προσπαθήσουμε μήπως είναι κοντά μας στο παιχνίδι με το Λαύριο. Είμαστε σε διαδικασία προσθαφαιρέσεων, αλλά δεν είναι της παρούσης».

Πέρασε από το Μαρούσι ο Άρης
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:31 - 03.12.2023

Πέρασε από το Μαρούσι ο Άρης

Ο Άρης πέρασε από το Μαρούσι, επικρατώντας με 89-84 και ανεβαίνοντας στο 5-4, την ώρα που οι γηπεδούχοι υποχώρησαν στο 3-6. Η διαφορά έφτασε ακόμα και στο +21, με το Μαρούσι να μειώνει μέχρι και τους 3 στο 39', αλλά να μην καταφέρνει κάτι περισσότερο. Κορυφαίος του Άρη ο ο Γκάλινατ με 21, ενώ συνολικά 5 παίκτες ήταν διψήφιοι για τους νικητές. Ραντούλιτσα και Τζούστον ξεχώρισαν για τους ηττημένους.

🔴Sportal Sunday Live με Βόλος - Ολυμπιακός 2-2, τον Παπαπέτρου, τον Μαρτίνεθ & το σόου του Ιωαννίδη