Ο Σλούκας γίνεται ακόμα πιο απαραίτητος για τον Ολυμπιακό λόγω... Έντουαρντς!

Κώστας Σλούκας

i

©Intime

Ο Σλούκας γίνεται ακόμα πιο απαραίτητος για τον Ολυμπιακό λόγω... Έντουαρντς!

Aχιλλέας Μαυροδόντης 21:52 - 05.07.2023 / Ανανεώθηκε: 22:48 - 05.07.2023

Ο Κάρσεν Έντουαρντς αποτελεί παρελθόν από την Φενέρ, γεγονός που μπορεί να περιπλέξει τα πράγματα στην περίπτωση αποχώρησης του Κώστα Σλούκα από τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα δύσκολο σταυροδρόμι: Να κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει τον Κώστα Σλούκα ή να ποντάρει σε αντικαταστάτη του; 

Ο Κώστας Σλούκας και ο Ολυμπιακός δεν τα βρήκαν στη πρώτη συνάντησή τους, με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν το ραντεβού τους για τις επόμενες μέρες, ώστε να υπάρχει και μια πιο ξεκάθαρη εικόνα με τον Μπαρτζώκα στην Αθήνα (επιστρέφει από την Αττάλεια την Παρασκευή 6/7). Βέβαια, εάν δεν τα βρουν στον Ολυμπιακό με τον παίκτη, η ζωή μετά από αυτό θα είναι ακόμα πιο ζόρικη. 

Κώστας Σλούκας

Η Φενέρ μοιάζει ένα από τα μεγάλα φαβορί, αν όχι το μεγαλύτερο, σε περίπτωση που ο παίκτης αποχωρήσει. Αυτό, σε λογικά πλαίσια, εικαζόταν πως θα φέρει ντόμινο αλλαγών, καθώς ένας εκ των Τάιλερ Ντόρσεϊ ή Νικ Καλάθη θα αποχωρούσε, με τον Ολυμπιακό να είναι αναγκασμένος σε αυτό το σενάριο να κινηθεί για αυτόν. Είναι όμως έτσι τα πράγματα; 

Η Φενέρ έχει αποδεσμεύσει ήδη τον Κάρσεν Έντουαρντς και στην περιφέρεια έχει έτσι τους Νικ Καλάθη, Τάιλερ Ντόρσεϊ και Μάρκο Γκούντουριτς ως ξένους (ο Ουίλμπεκιν παίζει ως Τούρκος), γεγονός που κάνει πιο απλά τα... μαθηματικά για τον Δημήτρη Ιτούδη

Επί τοις ουσίας ο Κώστας Σλούκας, εάν πάντα πάει στην Φενέρ, θα καλύψει το κενό του Έντουαρντς, γεγονός που δείχνει ότι δεν θα χρειαστεί ντόμινο αλλαγών και οι Έλληνες της ομάδας θα γίνουν πλέον 3, χωρίς να είναι αναγκαία κάποια αναχώρηση. 

Η μεγάλη συνέντευξη του Τόμας Ουόκαπ στο Sportal: «Ο Ντόρσεϊ είναι παικταράς, αλλά στην Εθνική θα διάλεγα εμένα»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

11:31 - 05.07.2023

Η μεγάλη συνέντευξη του Τόμας Ουόκαπ στο Sportal: «Ο Ντόρσεϊ είναι παικταράς, αλλά στην Εθνική θα διάλεγα εμένα»

Ο Τόμας Ουόκαπ παραχώρησε τεράστια συνέντευξη στο Sportal, με τον... Έλληνα γκαρντ του Ολυμπιακού να μιλάει για τους Πειραιώτες, την Εθνική, τον κόσμο, την Euroleague και πολλά - πολλά ακόμα!

Αυτό κάνει ακόμα πιο επιτακτική ανάγκη την παραμονή του Κώστα Σλούκα, του κορυφαίου Έλληνα γκαρντ, καθώς σε άλλη περίπτωση, ο Ολυμπιακός, είναι πολύ πιθανό, να μην βρει Έλληνα αντικαταστάτη του. Αυτό θα είναι ένα πολύ κακό σενάριο για τους Ερυθρόλευκους, που όμως μπορεί να αποφευχθεί. Μένει να δούμε εάν και στον Πειραιά ενστερνίζονται την παραπάνω ανάλυση και κάνουν τη ρελάνς για τον Κώστα Σλούκα. Σε άλλη περίπτωση, το πρόβλημα στο πρωτάθλημα της Basket League θα είναι ακόμα πιο έντονο.  

19:50 - 28.05.2023

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Θερμό χειροκρότημα στον Σλούκα από τον κόσμο

Θερμή υποδοχή των φίλων του Ολυμπιακού στον Κώστα Σλούκα.