Το νούμερο που ζήτησε και πήρε ο Σλούκας
i

© Βαγγέλης Στόλης

Το νούμερο που ζήτησε και πήρε ο Σλούκας

Sportal newsroom 18:35 - 08.07.2023 / Ανανεώθηκε: 19:04 - 08.07.2023

Το νούμερο 10 επέλεξε να φορέσει ο Κώστας Σλούκας στον Παναθηναϊκό, αφήνοντας το «11» που είχε στον Ολυμπιακό.

Η μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού ήρθε από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έκανε δικό του τον Κώστα Σλούκα για τα επόμενα 3 χρόνια, σε μια κίνηση που θυμίζει άλλες εποχές. Ο Έλληνας γκαρντ άφησε τον Ολυμπιακό για να μετακομίσει στον «αιώνιο» αντίπαλο και να ηγηθεί της προσπάθειας της νέας σεζόν.

Σημαντικό ρόλο στην επίτευξη του deal έπαιξε και το οικονομικό κομμάτι, καθώς με την πρότασή του ο Παναθηναϊκός έδειξε στον Κώστα Σλούκα πόσο πολύ εκτιμά την αξία του και πως πραγματικά τον θεωρεί τον ηγέτη, ο οποίος μπορεί να οδηγήσει την πιο επιτυχημένη ελληνική ομάδα ξανά στην κορυφή.

Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» απέσπασαν τη θετική απάντηση προσφέροντάς του ένα συμβόλαιο που θυμίζει άλλες εποχές! Ο διεθνής Έλληνας γκαρντ θα εισπράξει περίπου 8 εκατομμύρια ευρώ για τα επόμενα 3 χρόνια, με το ποσό που θα δώσουν οι πράσινοι μαζί με την εφορία να ξεπερνάει τα 11 εκατομμύρια ευρώ.

Οργή από τους οπαδούς του Ολυμπιακού κατά του Σλούκα - Διαρκή υβριστικά συνθήματα στο φιλικό με τη Σλοβάτσκο!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:20 - 08.07.2023

Οργή από τους οπαδούς του Ολυμπιακού κατά του Σλούκα - Διαρκή υβριστικά συνθήματα στο φιλικό με τη Σλοβάτσκο!

Οι 200 οπαδοί του Ολυμπιακού που έχουν δώσει το παρών στο Σβατς για το φιλικό ματς με τη Σλοβάτσκο, φώναξαν υβριστικά συνθήματα κατά του Κώστα Σλούκα.

Έτσι λοιπόν, ο Κώστας Σλούκας έγινε παίκτης του Παναθηναϊκού κι επίσημα και μάλιστα επέλεξε και το νούμερο που θα φοράει την ερχόμενη σεζόν. Το «10» θα κουβαλάει στην πλάτη του ο Έλληνας άσος, ο οποίος άφησε το νούμερο 11 που φορούσε στον Ολυμπιακό και θα έχει τον αριθμό που είχε στη φανέλα του στην Εθνική ομάδα.