Φωτοβολίδες και επεισόδια μετά τη νίκη της Φενέρμπαχτσε επί της Μπεσίκτας (vid)

Φωτοβολίδες και επεισόδια μετά τη νίκη της Φενέρμπαχτσε επί της Μπεσίκτας (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 15:10 - 17.02.2024 / Ανανεώθηκε: 15:15 - 17.02.2024

Λίγο μετά την επιβλητική νίκη της Φενέρμπαχτσε επί της Μπεσίκτας στον ημιτελικό του Κυπέλλου Τουρκίας που διεξάγεται στο Καρατάι, οι οπαδοί των δύο ομάδων της Κωνσταντινούπολης συγκρούστηκαν έξω από το γήπεδο!

Στον αγωνιστικό χώρο δεν υπήρξαν στοιχεία που να προσέφεραν στην αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με την Μπεσίκτας, έστω ψήγματα «μάχης». 

Διότι, οι παίκτες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο Νικ Καλάθης, ο Γιώργος Παπαγιάννη, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ και οι λοιποί εκπρόσωποι της Φενέρμπαχτσε δεν χρειάστηκε καν να πιεστούν για να νικήσουν στην κόντρα των δύο ομάδων της Κωνσταντινούπολης, που διαδραματίστηκε στο Καρατάι, εκεί όπου διοργανώνεται η τελική φάση του Κυπέλλου Τουρκίας

Επικράτησαν με το εντυπωσιακό και επιβλητικό 99-68 (στο ημίχρονο το σκορ ήταν 61-28) και προκρίθηκαν στον τελικό, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν την Αναντολού Εφές. Όταν όμως, ολοκληρώθηκε ο αγώνας, τότε ήταν η στιγμή που οι... μάχες άρχισαν, στον περιβάλλοντα χώρο του Karatay Congress and Sport Center. 

Μόνο χαρακώματα δεν έφτιαξαν έξω από το γήπεδο οι οπαδοί των δύο ομάδων, που δημιούργησαν εκτεταμένα αντικείμενα και σκηνές βίας κατά τη διάρκεια της αποχώρησής τους. Οι φωτοβολίδες έπεφταν σαν βροχή, ομοίως και αντικείμενα, αλλά η τύχη αποφάσισε να μην υπάρχουν τραυματίες, ενώ η αστυνομία εμφανίστηκε νωρίς και απέτρεψε τα χειρότερα! 

Κάιλ Γκάι: «Δεν ξέρω τι έφταιξε με τον Παναθηναϊκό - Υπενθύμισα σε κάποιους ποιος είμαι!»
REST OF THE WORLD

14:12 - 17.02.2024

Κάιλ Γκάι: «Δεν ξέρω τι έφταιξε με τον Παναθηναϊκό - Υπενθύμισα σε κάποιους ποιος είμαι!»

Με τους 23 του πόντους, αλλά και τις 7 ασίστ, ο τέως γκαρντ του Παναθηναϊκού και νυν της Τενερίφης, Κάιλ Γκάι, οδήγησε την ομάδα του στη νίκη επί της Μάλαγα στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας και στην πραγματικότητα ήταν να υπενθυμίσει σε όλους τα χαρίσματα που έχει.

Αυτό το σκηνικό, θέλουν να αποφύγουν σήμερα το βράδυ (Σάββατο 17/2) στο Βελιγράδι οι Σέρβοι. Εκεί που η Παρτίζαν θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα στον τελικό του Κυπέλλου Σερβίας και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, έχει επικεντρωθεί στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και στο εξωαγωνιστικό, προτρέποντας του θερμόαιμους οπαδούς να ηρεμίσουν και να απολαύσουν το παιχνίδι. 

Tags: