Νέο show του Αντετοκούνμπο στο Λ.Α., οι Μπακς νίκησαν και τους Κλίπερς (vids)
i

Γιάννης Αντετοκούνμπο / © photo by Harry How / Getty Images / Ideal Images

Νέο show του Αντετοκούνμπο στο Λ.Α., οι Μπακς νίκησαν και τους Κλίπερς (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 07:53 - 11.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:00 - 11.02.2023

Λίγες ώρες μετά την επικράτησή τους επί των Λέικερς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 35 πόντους οδήγησε τους Μπακς σε διαδοχική νίκη στο Λος Άντζελες και δέκατη συνεχόμενη, αυτή τη φορά απέναντι στους Κλίπερς: 119-106

Οι Μιλγουόκι Μπακς ολοκλήρωσαν ένα διήμερο στο Λ.Α. με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αφού -λίγες ώρες πριν- διέλυσε τους Λέικερς, τα ξημερώματα του Σαββάτου (11/2) επιτέθηκε με άγριες διαθέσεις και στους Κλίπερς. Είχε 35 πόντους, 9 ριμπάουντ, 6 ασίστ και προσέφερε απλόχερα και με ανιδιοτέλεια, άλλη μία νίκη στα Ελάφια με 119-106. 

Ήταν η δεύτερη μέσα σε λίγες ώρες στο Λος Άντζελες, αλλά και η δέκατη διαδοχική για τους το Μιλγουόκι που σε αυτό το σημείο της σεζόν... τρομάζει κάθε αντίπαλο. 

Σε αυτό το διάστημα των διαδοχικών ομαδικών επιτυχιών, ο Αντετοκούνμπο καταγράφει 17,6 πόντους, 14 ριμπάουντ και 5,4 ασίστ. 

Στο πλευρό, απέναντι στους Κλίπερς, στάθηκε ο Μπρουκ Λόπεζ με 22 πόντους και 15 ριμπάουντ. Ο 35χρονος σέντερ, περνάει... δεύτερη εφηβεία τελευταία και δείχνει για ποιον λόγο οι Μπακς δεν σκέφτηκαν ούτε στιγμή να τον αποχωριστούν. Παρά τα χρόνια που περνούν και τις φήμες που κατά καιρούς δημιουργήθηκαν. 

Η τριάδα των Μπακς, ολοκληρώθηκε με την παρουσία του All-Star Τζρου Χόλιντεϊ, ο οποίος είχε 19 πόντους, τη στιγμή που για την ομάδα του Λ.Α. ο Πολ Τζορτζ έσπασε τα καλάθια και με 8/23 σουτ κατάφερε με το... ζόρι να βάλει 19 πόντους. Ο Κουάι Λέοναρντ δεν αγωνίστηκε, ενώ από τους Κλίπερς έχουν αποχωρήσει με ανταλλαγές οι Ρέτζι Τζάκσον, Λουκ Κίναρντ και Τζον Ουόλ και ακόμα δεν έχουν ενσωματωθεί οι προσθήκες τους. Δηλαδή, ο Έρικ Γκόνρντον, ο Μπόουνς Χάιλαντ και ο Μέισον Πλάμλι.  

Η σαρωτική εμφάνιση του Αντετοκούνμπο κόντρα στους Κλίπερς, οι 35 πόντοι και η δέκατη σερί νίκη των Μπακς (vid)
NBA

08:20 - 11.02.2023

Η σαρωτική εμφάνιση του Αντετοκούνμπο κόντρα στους Κλίπερς, οι 35 πόντοι και η δέκατη σερί νίκη των Μπακς (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε 35 πόντους (9 ριμπάουντ και 6 ασίστ) με τους Κλίπερς να μην μπορούν να αντισταθούν ούτε στιγμή απέναντί του. Δείτε όλα τα highlight του Greek Freak στην... φρέσκια νίκη των Μιλγουόκι Μπακς στο Λ.Α.