Ασταμάτητος και στο Λ.Α. ο Αντετοκούνμπο, οι Μπακς νίκησαν τους Λέικερς (vids)
i

Αντεντοκούνμπο εναντίον Λέικερς / @ photo by Harry How / Getty Images / Ideal Images

Ασταμάτητος και στο Λ.Α. ο Αντετοκούνμπο, οι Μπακς νίκησαν τους Λέικερς (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 07:46 - 10.02.2023 / Ανανεώθηκε: 08:16 - 10.02.2023

Όλοι οι Λέικερς -εκτός του ΛεΜπρόν που δεν αγωνίστηκε- τον περιτριγύριζαν, αλλά κανένας δεν μπόρεσε να τον περιορίσει. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε 38 πόντους και 10 ριμπάουντ στη νίκη των Μπακς (115-106) στο Λος Άντζελες.

Ήταν η ένατη διαδοχική νίκη για τους Μπακς και ένα ακόμα προσωπικό show του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Αυτή τη φορά απέναντι στους Λέικερς με το σκορ να ολοκληρώνεται στο 115-106. 

Ο ΛεΜπρόν δεν βρέθηκε απέναντί του, καθώς λίγες ώρες μετά την στέψη του πως πρώτος σκόρερ όλων των εποχών, πήρε… ρεπό. Εμφανίστηκε στο γήπεδο φορώντας τα καλά του για να τιμηθεί και στη συνέχεια παρακολούθησε τον Greek Freak να διαλύει τους -ανήμπορους να αντιδράσουν- συμπαίκτες του. 

Ο Γιάννης τελείωσε το ματς με 38 πόντους με 13/19 δίποντα, από ένα τρίποντο, κλέψιμο και μπλοκ, μάζεψε 10 ριμπάουντ, μοίρασε 6 ασίστ και όλα αυτά σε 36 λεπτά συμμετοχής.

Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης ο 28χρονος Έλληνας σούπερ σταρ έδειξε τις διαθέσεις του, αλλά οι Μπακς δεν ακολούθησαν. Οι γηπεδούχοι παρά τις απουσίες που προέκυψαν και από τις ανταλλαγές (οι Τόμας Μπράιαντ και Πάτρικ Μπέβερλι αποχώρησαν, ενώ ο Μο Μπάμπα σύντομα θα προστεθεί στο ρόστερ), μέχρι και την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου ήταν μπροστά στο σκορ: 58-50 

Με τον Ντίνγουιντι στην ηγεσία οι… καινούργιοι Νετς νίκησαν τους Μπουλς
NBA

07:22 - 10.02.2023

Με τον Ντίνγουιντι στην ηγεσία οι… καινούργιοι Νετς νίκησαν τους Μπουλς

Ο Σπένσερ Ντίνγουιντι επέστρεψε στο Μπρούκλιν και οδήγησε τους Νετς στη νίκη (116-105) κόντρα στους Σικάγο Μπουλς - Ο Τρέι Γιάνγκ βρήκε αδύναμους τους Σανς και οι Χοκς επικράτησαν (116-107), ήττα για τους Νάγκετς στο Ορλάντο!

Από εκεί και έπειτα, η Crypto Arena του Λος Άντζελες «κατηφόρισε». Ο Αντετοκούνμπο ανέβασε στροφές στα κόκκινα, ο Τζρου Χόλιντεϊ ανταποκρίθηκε, ενώ ο Κρις Μίντλετον άρχισε να θυμάται πόσο καλός παίκτης είναι. Ο τελευταίος, έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά με τραυματισμούς τους τελευταίους μήνες, αλλά δείχνει έτοιμος για δράση στο υψηλό επίπεδο. Τελείωσε το ματς με 22 πόντους και ήταν ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας. Όπως… παλιά!

Για τους Λέικερς ο Ντένις Σρέντερ ήταν πρώτος σκόρερ με 25 πόντους, αλλά από εδώ και πέρα θα πρέπει να ανταγωνιστεί τους ΝτιΆντζελο Ράσελ και Μαλίκ Μπίσλεϊ για τον χρόνο συμμετοχής του. Τον Γερμανό ακολούθησε ο Άντονι Ντέιβις με 23 πόντους και 16 ριμπάουτ, ενώ ξεχώρισε και ο Όστιν Ριβς, ο οποίος πρόσθεσε 18.