Λάκοβιτς: «Ιστορική ομάδα ο Άρης, θέλουμε τη νίκη στη Θεσσαλονίκη»

Γιάκα Λάκοβιτς

i

© Intime

Λάκοβιτς: «Ιστορική ομάδα ο Άρης, θέλουμε τη νίκη στη Θεσσαλονίκη»

Νίκος Καλαμπάκας 18:48 - 03.10.2023

Οι δηλώσεις του προπονητή της Γκραν Κανάρια, Γιάκα Λάκοβιτς για την πρεμιέρα της ομάδας του στο Eurocup κόντρα στον Άρη.

Ως μια ιστορική ομάδα για το ευρωπαϊκό μπάσκετ χαρακτήρισε ο προπονητής της Γκραν Κανάρια, Γιάκα Λάκοβιτς, τον Άρη.

Οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται στην πρεμιέρα του Eurocup την ισπανική ομάδα και ο προπονητής της στις δηλώσει του είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους «κιτρινόμαυρους».

Ο Λάκοβιτς επισήμανε ότι η αναμέτρηση είναι υψηλών απαιτήσεων ενώ είπε ότι στόχος της ομάδας του είναι να μπει με το.... δεξί στη διοργάνωση:

«Αντιμετωπίζουμε μια νέα ομάδα στη διοργάνωση, η οποία όμως είναι ιστορική για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Θα είναι ένα ματς ιδιαίτερα υψηλών απαιτήσεων εξαιτίας της ποιότητας που έχουν και της ατμόσφαιρας που θα δημιουργήσουν οι φίλαθλοι του Άρη. Έχουμε τη φιλοδοξία και την επιθυμία να ξεκινήσουμε με το δεξί την διοργάνωση. Πρέπει να δώσουμε το 100% για να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε ως ομάδα», δήλωσε ο Λάκοβιτς.

Ο Άρης θα υποδεχθεί τη Γκραν Κανάρια στο Nick Gallis Hall αύριο, Τετάρτη 4/10. Οι δύο ομάδες φιλοδοξούν να πάρουν τη νίκη στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, σε έναν αγώνα δύσκολο και για τους δύο.

Το έργο των κιτρινόμαυρων δεν θα είναι εύκολο παρά το γεγονός ότι οι Ισπανοί προέρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα και δεν δείχνουν να είναι στην καλύτερή τους φόρμα...