Λαρεντζάκης: «Καταφέραμε ο κόσμος ν’ αγαπήσει πάλι αυτή την ομάδα»

Γιαννούλης Λαρεντζάκης

i

(Photo by Panagiotis Moschandreou/Euroleague Basketball via Getty Images)

Λαρεντζάκης: «Καταφέραμε ο κόσμος ν’ αγαπήσει πάλι αυτή την ομάδα»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 20:54 - 31.12.2023 / Ανανεώθηκε: 20:54 - 31.12.2023

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στον μαχητικό Άρη και στάθηκε στην αγάπη του κόσμου για την ομάδα των Ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με 85-71 απέναντι στον Άρη, κλείνοντας με θετικό αποτέλεσμα το 2023 και ρεκόρ 11-1 στην Stoiximan Basket League.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα με 17 πόντους (1/3 δίποντα, 3/4 τρίποντα, 6/7 βολές), με 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 κλεψίματα και 4 λάθη, μίλησε στην ΕΡΤ και τόνισε την σημασία της νίκης, ενώ στάθηκε στην αγάπη που δείχνει ο κόσμος για την ομάδα.

«Να ευχηθούμε αρχικά χρόνια πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Ο Άρης είναι σκληρή και δουλεμένη ομάδα. Κάνουν πολύ καλή δουλειά. Ο Άρης έχει εμπειρία, παίζουν κι αυτοί στην Ευρώπη και παίζουν καλά. Είχαμε τις απουσίες μας, έπαθε κι ο Τόμας Ουόκαπ αυτό τον τραυματισμό και το ματς ξέραμε ότι θα πάει κοντά.

Σαφώς και κλείνουμε τη χρονιά με χαμόγελο. Έχουμε δείξει υγεία και καταφέραμε πάλι ο κόσμος ν’ αγαπήσει αυτή την ομάδα. Η ομάδα είναι πάνω απ’ όλα. Κλείνουμε με χαμόγελο. Ξεκινάμε την Τρίτη με δύσκολη αγωνιστική κόντρα στην Αρμάνι. Δουλεύουμε πλέον καθημερινά όλοι μαζί, όπως πρέπει και θα βγει σιγά-σιγά στο παρκέ το επόμενο διάστημα».