Η αποβραδίς «καλημέρα» του Λαρεντζάκη από το Μόναχο (vid)

Η αποβραδίς «καλημέρα» του Λαρεντζάκη από το Μόναχο (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 10:13 - 02.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:17 - 02.02.2024

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης με το που ολοκληρώθηκε η νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπάγερν, στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας, ευχήθηκε «καλημέρα» εκτός χρόνου, αλλά εντός... στόχου. Το πρωί της Παρασκευής (2/2) επανεμφανίστηκε το χιουμοριστικό του στιγμιότυπο στα κοινωνικά δίκτυα.

Όταν τελείωσε το ματς στο Μόναχο ήταν περασμένες 22:00 (βράδυ Πέμπτης 1/2) ώρα Γερμανίας και στην Ελλάδα μία ώρα αργότερα. Παρόλα, αυτά ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, αφού πρώτα είχε περάσει και το τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης με την Μπάγερν, «επιτέθηκε» στην κάμερα του Ολυμπιακού και φώναξε «Καλημέρα!» εντός τόπου, αλλά εκτός χρόνου. 

Βέβαια, ο 31χρονος διεθνής γκαρντ είχε σκοπό να γίνει ο πρωταγωνιστής του επόμενο βίντεο με την «Καλημέρα» που έχει καθιερώσει η ομάδα του, ειδικά μετά τις σπουδαίες νίκες στην EuroLeague. Και μία από αυτές διαδραματίστηκε στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας με σκορ 76-72 για την 25η αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της ηπείρου. 

Ανακουφισμένος ο Μπαρτζώκας στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού: «Εδώ είναι που αλλάζει η σεζόν!» (vid)
EUROLEAGUE

09:59 - 02.02.2024

Ανακουφισμένος ο Μπαρτζώκας στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού: «Εδώ είναι που αλλάζει η σεζόν!» (vid)

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του ματς στο Μόναχο και της νίκης του Ολυμπιακού, ο Γιώργος Μπαρτζώκας πήγε στα αποδυτήρια για να συγχαρεί τους παίκτες του και να τους εξηγήσει τι... πρέπει να σημαίνει αυτή τους η επιτυχία.

Έτσι, ο Λαρεντζάκης που ήταν το... φαβορί, το πρωί της Παρασκευής (2/2), της επομένης του αγώνα δηλαδή, εμφανίστηκε στα κοινωνικά δίκτυα να εύχεται αυτός την «καλημέρα», κολλώντας την φάτσα του στο... γυαλί και δημιουργώντας μία χιουμοριστική στιγμή. Που όπως έγραψε ο διαχειριστής των social media «δεν χρειάζεται λεζάντα». Απλώς δείτε το βίντεο με τον ήχο στο τέρμα! 

🔴 Sportal Euroleague Show με Ζάλγκιρις - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Παρασκευής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!