Ανακουφισμένος ο Μπαρτζώκας στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού: «Εδώ είναι που αλλάζει η σεζόν!» (vid)
i

© 2024 EuroLeague Basketball

Ανακουφισμένος ο Μπαρτζώκας στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού: «Εδώ είναι που αλλάζει η σεζόν!» (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 09:59 - 02.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:59 - 02.02.2024

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του ματς στο Μόναχο και της νίκης του Ολυμπιακού, ο Γιώργος Μπαρτζώκας πήγε στα αποδυτήρια για να συγχαρεί τους παίκτες του και να τους εξηγήσει τι... πρέπει να σημαίνει αυτή τους η επιτυχία.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε βάλει πίεση στους παίκτες του για το ματς με την Μπάγερν πριν καν φθάσει η αποστολή στο Μόναχο. Γιατί πίστευε -και στην πραγματικότητα ήξερε- πως μπορούν να ανταποκριθούν, να την αντέξουν και να την μετατρέψουν σε δημιουργικότητα. 

Στα... μαθηματικά του άλλωστε, μία νίκη στη Γερμανία επί της ομάδας του Πάμπλο Λάσο ήταν πολύ σημαντική για την εξέλιξη της πορείας. Και όταν αυτή επετεύχθη με σκορ 76-72, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της EuroLeague, πήγε στα αποδυτήρια και εξήγησε στους παίκτες του πως «εδώ είναι που... αλλάζει η σεζόν!»

Μάλιστα, υπήρξε και το αντίστοιχο οπτικοακουστικό ντοκουμέντο από τα αποδυτήρια που επικοινωνήθηκε προς του followers μέσα από τον επίσημο προφίλ των Πειραιωτών στην πλατφόρμα X (τέως twitter). 

Ο κόουτς εννοούσε πως υπάρχει χρόνος και ποιότητα, που θα οδηγήσει κατ' αρχάς τους «ερυθρόλευκους» στην πρώτη εξάδα της κατάταξης, που προσφέρει απευθείας πρόκριση στα Play Offs της EuroLeague και όχι περιπέτειες στα Play In που θα βιωθούν από τις ομάδες που τερματίσουν στις θέσεις 7 έως 10. 

Χωρίς τον Σλούκα ο Παναθηναϊκός στο Κάουνας για το αποφασιστικό βήμα της «τετράδας»
EUROLEAGUE

09:38 - 02.02.2024

Χωρίς τον Σλούκα ο Παναθηναϊκός στο Κάουνας για το αποφασιστικό βήμα της «τετράδας»

Η τρίτη... διαβολοβδομάδα του 2024 ολοκληρώνεται για τον Παναθηναϊκό στο Κάουνας κόντρα στην Ζαλγκίρις για την 25η αγωνιστική της EuroLeague. Με μοναδική απουσία αυτή του Κώστα Σλούκα, οι «πράσινοι» αναζητούν την 16η νίκη τους στη διοργάνωση.

Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός με ρεκόρ 14-11 βρίσκεται στο Νο 7 του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας μία παραπάνω ήττα και ένα παραπάνω παιχνίδι από την έκτη Μονακό

🔴 Sportal Euroleague Show με Ζάλγκιρις - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Παρασκευής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!