Μπραζντέικις: «Ήταν μια δύσκολη μάχη, ο Ουόκαπ είναι ένας ηγέτης»

Μπραζντέικις: «Ήταν μια δύσκολη μάχη, ο Ουόκαπ είναι ένας ηγέτης»

Ο Ολυμπιακός άλωσε την έδρα της Μπάγερν και ο Ίγκνας Μπραζντέικις που ήταν εξαιρετικός μίλησε για την δυσκολία αυτού του παιχνιδιού ενώ χαρακτήρισε τον Ουόκαπ ηγέτη.

Ο Ολυμπιακός φεύγει με το διπλό από το Μόναχο όπου επικράτησε της Μπάγερν με 76-72 και έκανε το 2/2 στη «διαβολοβδομάδα».

Ο Ίγκνας Μπραζντέικις συνεχίζει από εκεί που το άφησε την προηγούμενη αγωνιστική με την Άλμπα, καθώς και στο Μόναχο ήταν πολύ καλός σε άμυνα κι επίθεση, βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει σ’ αυτή τη νίκη.

Ο Μπραζντέικις σημείωσε 11 πόντους με 4/7 δίποντα, 3/3 βολές, έχοντας 5 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 λάθος σε 20 αγωνιστικά λεπτά ενώ στις δηλώσεις του μίλησε για τη σημασία αυτής της νίκης και για τον Τόμας Ουόκαπ.

Οι δηλώσεις του Ίγκνας Μπραζντέικις:

«Ήταν μία δύσκολη και σκληρή μάχη. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ ανταγωνιστικά και σκληρά. Η σκληράδα που είχαμε, τα ριμπάουντ αλλά και όσα κάναμε στο αμυντικό κομμάτι ήταν αυτά μας έδωσαν απόψε τη νίκη. Ο Ουόκαπ είναι ένας ηγέτης μέσα κι έξω απ’ το παρκέ και είμαι πολύ χαρούμενος με την εμφάνισή του σήμερα. Είμαστε μία ομάδα με καινούργιους παίκτες και πρέπει να βρεθούμε όλοι μαζί».

Ουόκαπ: «Οδηγός μας η άμυνα»
EUROLEAGUE

00:11 - 02.02.2024

Ουόκαπ: «Οδηγός μας η άμυνα»

Στην αμυντική παρουσία του Ολυμπιακού στο ματς με την Μπάγερν στάθηκε ο Τόμας Ουόκαπ μετά το διπλό της ομάδας του Πειραιά στο ματς της 25ης αγωνιστικής της Euroleague.

🔴Μπάγερν - Ολυμπιακός 72-76: Με Γουόκαπ και Πετρούσεφ άλωσε το BMW Park! - Sportal Euroleague Show