Λάρσα Πίπεν: «Με τον Σκότι το... κάναμε τέσσερις φορές κάθε βραδιά»
i

©Instagram/larsapippen

Λάρσα Πίπεν: «Με τον Σκότι το... κάναμε τέσσερις φορές κάθε βραδιά»

Sportal newsroom 12:12 - 22.03.2023 / Ανανεώθηκε: 12:28 - 22.03.2023

Η Λάρσα Πίπεν προχώρησε σε… πικάντικες αποκαλύψεις για την σεξουαλική της ζωή με τον πρώην άντρα της, Σκότι.

Η Λάρσα και ο Σκότι Πίπεν, στα 23 χρόνια που έζησαν μαζί, το… έζησαν για τα καλά! 

Η πρώην σύζηγος του θρύλου των Μπουλς και νυν σύντροφος του Μάρκους Τζόρνταν, γιου του Μάικλ Τζόρνταν, μίλησε για τα χρόνια του γάμου της και φαίνεται πως εκείνη και ο «Ινδιάνος» δεν μπορούσαν να κρατηθούν ο ένας μακριά από τον άλλον.

«Κάναμε σεξ τέσσερις φορές στη διάρκεια της νύχτας. Κάθε νύχτας. Δεν υπήρξε ούτε μία που να μη συμβεί κάτι τέτοιο στα 23 χρόνια που ήμασταν μαζί» δήλωσε για τον γάμο της, ο οποίος τελείωσε το 2021.

Η Λάρσα Πίπεν, όπως προαναφέραμε, είναι πλέον ζευγάρι με τον Μάρκους Τζόρνταν, γιο του Μάικλ Τζόρνταν, για τον οποίο είπε ότι «πρέπει να μπει σε μεγάλα παπούτσια». Τι να θέλει να πει άραγε η 48χρονη; 

Πάντως ακόμα και ο… γάμος είναι στο πλάνο της, καθώς η Λάρσα έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο να γίνει μια «Τζόρνταν»: «Γνωριστήκαμε πριν από μερικά χρόνια και εννοείται πως σε περίπτωση που παντρευτούμε, θα αλλάξω το επώνυμό μου». 

Όλα αυτά, τα είπε στο show «Real Housewives», μέσω του οποίου διατηρεί το όνομά της στην επικαιρότητα, πέραν φυσικά από τη σχέση της με τον μικρό Τζόρνταν.

 

Tags: