Ο γιος του Πίπεν θα είναι συμπαίκτης με τον πρώην σύντροφο της μάνας του
i

Λάρσα και Σκότι Πίπεν Τζούνιορ / © Instagram

Ο γιος του Πίπεν θα είναι συμπαίκτης με τον πρώην σύντροφο της μάνας του

Sportal newsroom 13:47 - 10.02.2023 / Ανανεώθηκε: 13:54 - 10.02.2023

Oι Λέικερς απέκτησαν τον Μαλίκ Μπίσλεϊ, ο οποίος θα συναντήσει στο Λ.Α. τον γιο της... πρώην του. Τον Σκότι Πίπεν Τζούνιορ τέκνο του θρύλου των Σικάγο Μπουλς και της Λάρσα Πίπεν, η οποία πλέον «έβγαινε» μαζί του πριν γνωρίσει γιο του Τζόρνταν.

Μήνες πριν αποκαλυφθεί η ερωτική σχέση του γιου του Μάικλ Τζόρνταν με τη πρώην σύζυγο του Σκότι Πίπεν, που πλέον υφίσταται επισήμως στην αντίπερα όχθη (με ή χωρίς τις ευλογίες των θρύλων του ΝΒΑ), η Λάρσα Πίπεν είχε δεσμό με έναν παίκτη του ΝΒΑ. Συγκεκριμένα με τον Μαλίκ Μπίσλεϊ. Τότε ο ταλαντούχος γκαρντ αγωνιζόταν στη Μινεσότα, αλλά τώρα έφυγε από τη Γιούτα και θα εγκατασταθεί στο Λ.Α.

Άρα, ο Μπίσλεϊ θα παίξει με τους Λέικερς και εκεί ποιόν θα συναντήσει; Όχι τη Λάρσα, αλλά τον γιό της. Τον καρπό του έρωτά της με τον πρωταθλητή των Σικάγο Μπουλς, Σκότι Πίπεν Τζούνιορ. 

Ο νεαρός Πίπεν ανήκει στους Λέικερς, αλλά αγωνίζεται κυρίως στην θυγατρική ομάδα των Λιμνανθρώπων που λαμβάνει μέρος στη G-League. Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει ότι δεν θα συναντήσει τον... παραλίγο πατριό του. Πως τα φέρνει η ζωή!