Λάσο: «Είχα προτάσεις, δεν ξέρω ποια ομάδα θα προπονώ του χρόνου»

Ο Πάμπλο Λάσο αναφέρθηκε στα σχέδια για το μέλλον του.

i

©intime

Λάσο: «Είχα προτάσεις, δεν ξέρω ποια ομάδα θα προπονώ του χρόνου»

Sportal newsroom 23:27 - 25.03.2023 / Ανανεώθηκε: 23:27 - 25.03.2023

Ο Πάμπλο Λάσο, το όνομα του οποίου έχει ακουστεί έντονα για τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε στα σχέδιά του, αλλά και στον Λούκα Ντόντσιτς.

Ο Πάμπλο Λάσο με δηλώσεις του στο Marca Sport Weekend αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, αλλά και στα σχέδιά του για τη νέα σεζόν.

Ο Ισπανός κόουτς, ο οποίος έχει ακουστεί έντονα για τον πάγκο του Παναθηναϊκού, δήλωσε έτοιμος να αναλάβει κάποια ομάδα, μετά το άδοξο φινάλε που είχε με τη Ρεάλ Μαδρίτης για λόγους υγείας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λάσο: «Όλοι με ρωτούν πώς νιώθω. Είμαι καλά. Ένας καρδιολόγος μου είπε ότι έπρεπε να είχα προπονήσει την ομάδα στους τελικούς της Liga Endesa και ότι δεν έπρεπε να αλλάξω τον τρόπο ζωής μου. Το σχέδιό μου είναι του χρόνου να προπονώ κάποια ομάδα, δεν ξέρω που. Και φέτος είχα προσφορές στα χέρια μου, αλλά από σεβασμό δεν θέλω να αναφέρω τις ομάδες».

Ο Παναθηναϊκός γύρισε 20 και 32 χρόνια πίσω μετά την ήττα από την ΑΕΚ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

22:29 - 25.03.2023

Ο Παναθηναϊκός γύρισε 20 και 32 χρόνια πίσω μετά την ήττα από την ΑΕΚ

Οι πέντε ήττες στην κανονική περίοδο για τον Παναθηναϊκό μετά το στραβοπάτημα στα Άνω Λιόσια με την ΑΕΚ και οι τρεις σερί στη διοργάνωση, γυρίζουν τους «πράσινους» πολλά χρόνια πίσω...

Στη συνέχεια μίλησε και για τον Ντόντσιτς και τη συμπεριφορά του προς τους διαιτητές στο NBA: «Ήταν πάντα έτσι και πιστεύω ότι πρέπει να ελέγχει τον εαυτό του, γιατί δεν του κάνει καλό. Οι διαιτητές δεν θέλουν να κάνουν λάθη, οπότε όλα αυτά τον βγάζουν εκτός εστίασης. Αν και το κίνητρο είναι πολύ προσωπική υπόθεση. Δεν μου άρεσαν οι δηλώσεις του Ντόντσιτς.

Δεν μου αρέσει που μεταφέρει ένα αίσθημα ανικανότητας. Δεν νομίζω ότι πρέπει να το πει αυτό. Αν το σκέφτεται αυτό για τον εαυτό του, να σωπάσει και να το φτιάξει, όχι να ρίξει την ευθύνη σε κάποιον άλλο. Αλλά ο Ντόντσιτς είναι σούπερ σταρ, ας κάνει ό,τι θέλει».