Το Λαύριο προχωράει στην ανακαίνιση του παρκέ του γηπέδου του

Βελτιωτικές εργασίες στο κλειστό του Λαυρίου

i

Lavrio BC / Facebook

Το Λαύριο προχωράει στην ανακαίνιση του παρκέ του γηπέδου του

Νίκος Καλαμπάκας 20:44 - 08.09.2023 / Ανανεώθηκε: 20:44 - 08.09.2023

Ξεκίνησαν οι βελτιωτικές εργασίες για την αναβάθμιση του παρκέ του γηπέδου της ομάδας του Λαυρίου.

Στην ολική ανακαίνιση του παρκέ του κλειστού του γηπέδου προχωράει το Λαύριο, το οποίο ξεκίνησε ήδη τις βελτιωτικές εργασίες.

Ο ΕΣΑΚΕ έχει αυστηροποιήσει τα στάνταρ που θα πρέπει να πληρούν οι ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα και η ομάδα της Λευρεωτικής εναρμονίζεται στους νέους κανονισμούς.

Για τον λόγο αυτό οι προπονήσεις του Λαυρίου τις επόμενες δέκα ημέρες θα διεξάγονται στο κλειστό γυμναστήριο της Κερατέας, όπως ανακοίνωσε η ομάδα.

Μάλιστα, τα δύο φιλικά κόντρα σε Καρδίτσα και ΠΑΟΚ θα διεξαχθούν στο ΔΑΚ Γλυφάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ξεκίνησαν σήμερα (8/9) οι βελτιωτικές εργασίες στο παρκέ του Κλειστού Γυμναστηρίου Λαυρίου.

Η ΚΑΕ Λαύριο συνεπής στις οδηγίες του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε να δρομολογήσει τις διαδικασίες για την ολική ανακαίνιση του παρκέ.

Για τις επόμενες 10 ημέρες η ομάδα θα συνεχίσει την προετοιμασία της με προπονήσεις στο κλειστό γυμναστήριο της Κερατέας, ενώ οι φιλικοί αγώνες με Καρδίτσα (13/9) και ΠΑΟΚ (17/9) θα διεξαχθούν στο ΔΑΚ Γλυφάδας.

Η ΚΑΕ Λαύριο αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον ΓΣ Κερατέας και το δήμο Γλυφάδας για την παραχώρηση των αθλητικών τους εγκαταστάσεων».

Το Λαύριο φέτος ενισχύθηκε σημαντικά προκειμένου να αποφύγει μια ακόμα σεζόν όπως η περσινή, στην οποία πάλευε μέχρι την τελευταία αγωνιστική για να μην πέσει κατηγορία. Στην ομάδα ήρθαν οι Καστανέδα, Παπαδάκης, Χέλεμς, Ντε Τζούλιους, Μουρ, Θόρντον και Καββαδάς προκειμένου να βοηθήσουν την ομάδα να γίνει πιο ανταγωνιστική στη φετινή Basket League.