Τα εισιτήρια διαρκείας του Λαυρίου

Τα εισιτήρια διαρκείας του Λαυρίου

Sportal newsroom 23:57 - 04.09.2023

Το Λαύριο έβγαλε σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας για την σεζόν 2023 - 2024.

Στην διάθεση του κόσμου του Λαυρίου βρίσκονται οι κάρτες διαρκείας για την σεζόν 2023 - 2024, με την ΚΑΕ να ανακοινώνει πως ξεκίνησε η πώλησή τους. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λαυρίου: 

Για το Λαύριο. Για την πόλη. Για τους πολίτες της Λαυρεωτικής. Δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος ύπαρξης της ομάδας μπάσκετ πέρα από το να καταφέρνει μέσα στο παρκέ, κάθε βδομάδα, να κάνει τους Λαυριώτες να χαίρονται και να νιώθουν περήφανοι.

Η ένατη χρονιά στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ αποδεικνύει περίτρανα ότι το Λαύριο λειτουργεί σωστά, προσφέρει στο άθλημα και αυτό σκοπεύει να συνεχίσει να κάνει.

Υπήρξαν αρκετές αλλαγές στη δομή της ομάδας αυτό το καλοκαίρι. Η αλλαγή ιδιοκτησίας έγινε με αποκλειστικό γνώμονα την διατήρηση της ομάδας σε ένα υψηλό επίπεδο, το οποίο θα της επιτρέπει να συνεχίσει να έχει το ανταγωνιστικό της πρόσωπο.

Βασικότερος στόχος – όνειρο σωστότερα – της νέας ιδιοκτησίας είναι η ομάδα να ανοίξει την αγκαλιά της σε όλο το Λαύριο, να γίνει και πάλι η ομάδα “ένα” με την πόλη.

Υπάρχουν συγκεκριμένα βήματα και δράσεις για να γίνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα και αυτά γίνονται με ευλαβικό τρόπο.

Ο Λαυριώτης θέλουμε να αγκαλιάσει ξανά την ομάδα του, αυτή που τον έχει κάνει περήφανο, αυτή που έχει διαφημίσει με τον πιο όμορφο τρόπο την πόλη στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Το όνειρο θα γίνει πράξη, αν ο Λαυριώτης στηρίξει τη νέα προσπάθεια. Αυτό θα συμβεί με την μαζική παρουσία στο Κλειστό Γυμναστήριο του Λαυρίου, την έδρα της ομάδας, το “σπίτι” μας!

Τα εισιτήρια διαρκείας είναι ο τρόπος με τον οποίο ο Λαυριώτης μπορεί να στηρίξει την ομάδα, να της δώσει την ώθηση σε μια ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά.

Εμείς θα παίζουμε για το Λαύριο! Εσύ Λαυριώτη δώσε τη φωνή σου από την κερκίδα για το Λαύριο!

ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου διαμορφώνονται ως εξής:

• Πάνω Διάζωμα: 90 ευρώ

• Κάτω Διάζωμα: 150 ευρώ

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινάει σήμερα Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023 για τους κατόχους διαρκείας της περσινής περιόδου, οι οποίοι και θα έχουν δικαίωμα ανανέωσης έως και την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023.

Παράλληλα, όσοι επιθυμούν να γίνουν νέοι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν το εισιτήριό τους στις διαθέσιμες θέσεις.

– Το σημείο διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας είναι τα γραφεία της ΚΑΕ, στην οδό Μουσουργού Μητροπούλου 49-51 και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το εξής: 22921 59552, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή τις ώρες 18:00 – 21:00.

Για την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας απαιτούνται: ΑΜΚΑ, αστυνομική ταυτότητα, τηλέφωνο και e-mail.

– Για την δική σας εξυπηρέτηση η αγορά του εισιτηρίου διαρκείας μπορεί να γίνει και διατραπεζικά στους εξής λογαριασμούς της ΚΑΕ:

Πειραιώς (IBAN): GR5101712850006285138907186

Eurobank (ΙΒΑΝ): GR5902602780000100200491839

Για όσους προχωρήσουν σε τραπεζική κατάθεση για την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας, θα πρέπει να αποστείλουν με e-mail (στο [email protected]) το καταθετήριο, την αστυνομική ταυτότητα, το ΑΜΚΑ, το τηλέφωνό τους και τη θέση που επιθυμούν.

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ – ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ

• Πάνω Διάζωμα: 60 ευρώ (άνεργοι και φοιτητές) σε συγκεκριμένες θέσεις. Απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκπτωση: κάρτα ανεργίας ή φοιτητική ταυτότητα αντίστοιχα.

• Για τα ΑΜΕΑ, με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω, η είσοδος θα είναι δωρεάν με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και την προσκόμιση βεβαίωσης, που θα αποδεικνύει την αναπηρία του κατόχου.

• Δωρεάν είσοδος σε όλους τους αγώνες για όλους τους ανήλικους μαθητές του δήμου Λαυρεωτικής.

Tags: