Έκλεισε τον Κάλιντ Μουρ το Λαύριο

Κάλιντ Μουρ

Έκλεισε τον Κάλιντ Μουρ το Λαύριο

Χρήστος Τσάλτας 13:31 - 14.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:31 - 14.08.2023

Το Λαύριο ολοκληρώνει τον σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal η ομάδα της Λαυρεωτικής αναμένεται να κάνει δικό της τον Κάλιντ Μουρ.

Οι μέρες περνούν και σιγά σιγά οι ομάδες «φορτσάρουν» ώστε να είναι έτοιμες για την έναρξη της προετοιμασίας τους. Το Λαύριο είναι μια από αυτές, με τον Κώστα Μέξα και τους συνεργάτες του να χτίζουν ένα ρόστερ εκ βάθρων και με σκοπό η ομάδα να παρουσιαστεί δυνατή σε κάθε θέση και άκρως ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν.

Οι κινήσεις που έχουν γίνει δείχνουν την κατεύθυνση που θέλει να βαδίσει η ομάδα, ωστόσο στη νότια Αττική δεν σταματούν σε όσα έχουν κάνει ως ώρας. Διότι ετοιμάζονται για ακόμα ένα χτύπημα, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το ρόστερ τους.

Οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως ο... εκλεκτός του Κώστα Μέξα για τη θέση των φόργουορντ είναι ο Καλίντ Μουρ. Πρόκειται για έναν φόργουορντ από τη Νέα Υόρκη, που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά ως επαγγελματίας. Είναι απόφοιτος του Φόρνταμ και την περασμένη σεζόν μέτρησε 15,8 πόντους, 6,7 ριμπάουντ, 1,8 ασίστ, 1,1 κλεψίματα και 53,2% στα δίποντα σε 33 παιχνίδια στο NCAA.

Μάλιστα το καλοκαίρι δοκίμασε την τύχη του και στο Summer League, με τους Νιου Γιορκ Νικς, με τους οποίους έπαιξε 4 αγώνες χωρίς ωστόσο να καταφέει να κάνει τη διαφορά (2 πόντοι, 2,3 ριμπάουντ, 50% στα δίποντα οι μέσοι όροι του).

Το Λαύριο τα έχει βρει σε όλα μαζί του και αναμένεται να ενισχυθεί σημαντικά, δυναμώνοντας στη θέση 4 ενόψει της νέας σεζόν, με έναν παίκτη που έχει έφεση στο σκοράρισμα, δεν φοβάται να πάει στην επαφή και τελειώνει πολύ καλά τις φάσεις κοντά στο καλάθι. Στοιχεία που ξεχώρισε και ο Κώστας Μέξας.

Tags: