Οδεύει στο Λαύριο ο Καββαδάς

Βασίλης Καββαδάς

Οδεύει στο Λαύριο ο Καββαδάς

Χρήστος Τσάλτας 10:55 - 06.08.2023

Το Λαύριο συνεχίζει το χτίσιμο του ρόστερ για τη νέα σεζόν και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal η ομάδα της Νότιας Αττικής να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Βασίλη Καββαδά.

Τις τελευταίες μέρες το Λαύριο έχει πατήσει γκάζι όσον αφορά την στελέχωση του ρόστερ του. Η ομάδα της Λαυρεωτικής θέλει να παρουσιαστεί ανταγωνιστική, με τον Κώστα Μέξα να «χτίζει» σχεδόν εκ βάθρων το ρόστερ της νέας σεζόν.

Οι Θοδωρής Ζάρας και Κώστας Παπαδάκης αναμένεται να είναι δύο από τις σταθερές του συνόλου, όσον αφορά τους Έλληνες παίκτες, στους οποίους αναμένεται να προστεθεί και ένας παίκτης με πολλά χιλιόμετρα στα παρκέ της Basket League.

Οι πλησοφορίες του Sportal αναφέρουν πως το Λαύριο έχει εστιάσει στην περίπτωση του Βασίλη Καββαδά για τη νέα σεζόν, γεμίζοντας με ποιότητα και εμπειρία την φροντ λάιν για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Basket League. Ο Καββαδάς άλλωστε έχει τεράστια εμπειρία στην λίγκα, έχει αγωνιστεί με συνέπεια σε πολύ υψηλό επίπεδο και στη νότια Αττική εκτιμούν πως μπορεί να κάνει τη διαφορά στην φροντ λάιν.

Την περασμένη σεζόν βρέθηκε στον Άρη, αγωνιζόμενος υπό τις οδηγίες του Γιάννη Καστρίτη. Σε 13 παιχνίδια με τους «κίτρινους» μέτρησε 3,9 πόντους και 2,6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, αφήνοντας στην άκρη τις ατυχίες και τους τραυματισμούς που τον «χτύπησαν» τα προηγούμενα χρόνια.

Στα 31 του ο έμπειρος σέντερ αναμένεται να είναι ένας από τους παίκτες που θα βοηθήσουν το Λαύριο τη νέα σεζόν, τόσο εντός παρκέ όσο και έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.