Κοντά στον Ντέιβιντ ΝτεΤζούλιους το Λαύριο (vid)

Ντέιβιντ ΝτεΤζούλιους

i

@Photo by Dylan Buell/Getty Images

Κοντά στον Ντέιβιντ ΝτεΤζούλιους το Λαύριο (vid)

Χρήστος Τσάλτας 16:15 - 31.07.2023 / Ανανεώθηκε: 16:17 - 31.07.2023

Το Λαύριο συνεχίζει να κινείται ενόψει της νέας σεζόν και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal η ομάδα της Λαυρεωτικής βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Ντέιβιντ ΝτεΤζούλιους, που είναι απόφοιτος του Σινσινάτι.

Οι τελευταίες μέρες είναι αρκετά έντονες στο Λαύριο, καθώς η ομάδα της Λαυρεωτικής έχει πατήσει γκάζι για να ενισχυθεί ενόψει της νέας σεζόν. Ο Θοδωρής Ζάρας ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα της Νότιας Αττικής, με το Λαύριο να κρατάει ένα σημαντικό κομμάτι του ροτέισιον για ακόμα έναν χρόνο.

Πλέον το βάρος πέφτει στην ενίσχυση με παίκτες από την ξένη αγορά. Οι Τζέρικολ Χέλεμς, Τζον Πέτι τζούνιορ έχουν συμφωνήσει σε όλα με το Λαύριο και αναμένεται να ανακοινωθούν προσεχώς, ενώ και ο Κώστας Παπαδάκης αναμένεται να μπει στη... μηχανή της ομάδας του Κώστα Μέξα, ενισχύοντας τον κορμό της νέας σεζόν.

Σε αυτούς αναμένεται να προστεθεί ένας ακόμα παίκτης. Οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως ο Ντέιβιντ ΝτεΤζούλιους είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με το Λαύριο για τη νέα σεζόν. Ο Μέξας και οι συνεργάτες του ξεχώρισαν τον 23χρονο άσο, που την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Σινσινάτι.

Με τους Bearcats μέτρησε 14,8 πόντους, 2,3 ριμπάουντ, 5,3 ασίστ, 1,1 κλεψίματα και 41,9% στα σουτ εντός πεδιάς, κάνοντας τη διαφορά επιθετικά για την ομάδα του. Αυτή αναμένεται να είναι η πρώτη σεζόν του ως επαγγελματίας, η οποία θα ξεκινήσει από την ομάδα της Λαυρεωτικής.

Tags: