Έκλεισε τον Τζον Πέτι τζούνιορ το Λαύριο

Έκλεισε τον Τζον Πέτι τζούνιορ το Λαύριο

Χρήστος Τσάλτας 11:29 - 31.07.2023

Έτοιμο να ολοκληρώσει την πρώτη μεταγραφή ξένου για τη νέα σεζόν είναι το Λαύριο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal έφτασε σε συμφωνία με τον Τζον Πέτι τζούνιορ, που την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα των Birmingham Squadron.

Μετά την αλλάγή στην τεχνική ηγεσία και την έλευση του Κώστα Μέξα το Λαύριο πατάει.. γκάζι και φορτσάρει για την ενίσχυση του ρόστερ του. Η ομάδα της Νότιας Αττικής είναι σε διαδικασία «χτισίματος», με τα νέα πρόσωπα να είναι πολλά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ιδίως στους ξένους η ομάδα της Λαυρεωτικής αναμένεται να έχει και πάλι πολλά νέα πρόσωπα. Το πρώτο εξ αυτών έρχεται από ένα πολύ καλό κολεγιακό πρόγραμμα και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην G-League.

Οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως ο Τζον Πέτι τζούνιορ είναι ο «εκλεκτός» του Λαυρίου για την περιφέρεια. Ο 24χρονος γκαρντ είναι απόφοιτος του Αλαμπάμα και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη θυγατρική λίγκα του ΝΒΑ με τη φανέλα των Birmingham Squadron, παίζοντας 5 αγώνες στο Λας Βέγκας.

Στα χρόνια του στο Κολέγιο μέτρησε 11,7 πόντους, 4,5 ριμπάουντ και 2 ασίστ κατά μέσο όρο, ενώ σούταρε με 42,2% στα δίποντα και 38,2% στα τρίποντα. Έχει πολύ καλή επαφή με το καλάθι και αυτό είναι το στοιχείο που τον κάνει να ξεχωρίζει, με το Λαύριο να ποντάρει πολλά στην εκτελεστική του δεινότητα ενόψει της νέας σεζόν.