Το Λαύριο παίρνει τον Εντ Κρόσγουελ

Εντ Κρόσγουελ

Το Λαύριο παίρνει τον Εντ Κρόσγουελ

Χρήστος Τσάλτας 00:22 - 16.07.2023 / Ανανεώθηκε: 00:27 - 16.07.2023

Ο Έντ Κρόσγουελ είναι ο «εκλεκτός» του Λαυρίου για την φροντ λάιν και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal η ομάδα της Νότιας Αττικής βρίσκεται στο τελικό στάδιο του deal.

Το Λαύριο έχει πάρει φόρα και συνεχίζει τον σχεδιασμό του μεταγραφικά. Παρά την ανατροπή με την υπόθεση του Γιώργου Λιμνιάτη, ο οποίος αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, στη Νότια Αττική έχουν ήδη καταστρώσει τα πλάνα τους και ετοιμάζονται για τις επόμενες κινήσεις, όσον αφορά το μεταγραφικό παζάρι.

Το Sportal αποκάλυψε πως η ομάδα της Λαυρεωτικής βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Τζερικολ Χέλεμς, που στο ξεκίνημα της σεζόν 2022-23 αγωνίστηκε στον Προμηθέα, ωστόσο δεν είναι η μοναδική περίπτωση από την ξένη αγορά που βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο.

Αυτό γιατί οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Εντ Κρόσγουελ βρίσκεται προ των πυλών του Λαυρίου για τη νέα σεζόν. Ο Αμερικανός φόργουορντ διακρίνεται για το δυναμικό παιχνίδι του, αλλά και την ικανότητά του πάνω από τη στεφάνη, στοιχεία που έχουν ξεχωρίσει στο Λαύριο. Αυτά, σε συνδυασμό με το πρόγραμμα στο οποίο φοίτησε, το οποίο είναι εξαιρετικό (Providence) οδήγησε τους ιθύνοντες την ομάδα να προχωρήσουν τις περιπτώσεις τους για τη νέα σεζόν.

Ο Κρόσγουελ που ξεκίνησε την κολλεγιακή του διαδρομή από το La Salle στο οποίο έμεινε δυο σεζόν και στη συνέχεια πήγε στο Providence θεωρείται μια καλή επιλογή. Σε 149 παιχνίδια στο κολλέγιο ο 24χρονος Αμερικανός είχε 7.9 πόντους μέσο όρο και 5.8 ριμπάουντ σε 18.6 λεπτά συμμετοχής.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο 24χρονος άσος βρίσκεται στο Summer League του ΝΒΑ στο Λας Βέγκας αυτές τις μέρες, καθώς αγωνίζεται με τους Γιούτα Τζαζ, δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία, ερχόμενος από τον πάγκο.

Tags: