Παρελθόν ο Λιμνιάτης από το Λαύριο

Γιώργος Λιμνιάτης

i

@ Intime

Παρελθόν ο Λιμνιάτης από το Λαύριο

Γιάννης Πάλλας 22:49 - 13.07.2023 / Ανανεώθηκε: 22:50 - 13.07.2023

Ο Έλληνας προπονητής αποχώρησε από την ομάδα του Λαυρίου.

Διαφορετικούς δρόμους θα ακολουθήσουν τη νέα σεζόν Λαύριο και Γιώργος Λιμνιάτης, αφού ο Έλληνας κόουτς υπέβαλλε την παραίτησή του από την ομάδα της Basket league

Ο Γιώργος Λιμνιάτης είχε αναλάβει στα μέσα της προηγούμενης σεζόν την ομάδα, με στόχο να την κρατήσει στην κατηγορία.

Τελικά αυτό συνέβη, αφού ο σύλλογος εξασφάλισε τη συμμετοχή του στην Basket League δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν που ολοκληρώθηκε, όμως ενώ οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει να πορευτούν κοινά και φέτος, αυτό τελικά δεν θα γίνει.

Η διαφορά φιλοσοφίας του συλλόγου με τον Έλληνα προπονητή τον ανάγκασε να ανοίξει την πόρτα της εξόδου δύο μόλις μήνες μετά την απόφασή του να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Ο Έλληνας προπονητής αποχώρησε πριν καν ξεκινήσει το Λαύριο τις μεταγραφές του. Για αυτό ευθύνεται το γεγονός ότι τα «θέλω» των δύο πλευρών για τη νέα χρονιά δεν ταίραξαν, με αποτέλεσμα να πάρει ο κόουτς αυτή την απόφαση.

Νέο όνομα στη λίστα του Ολυμπιακού ο Μίχαλιουκ!
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

22:13 - 13.07.2023

Νέο όνομα στη λίστα του Ολυμπιακού ο Μίχαλιουκ!

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό και μετά από τον Σίκμα, ακολουθεί ο παίκτης που καλύψει το κενό στη θέση του σούτινγκ γκαρντ. Το όνομα που αρέσει στον Γιώργο Μπαρτζώκα, είναι αυτό του Σβι Μίχαλιουκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal, ο διάδοχος του Λιμνιάτη θα είναι ο Κώστας Μέξας. Ο ίδιος μετά την παρουσία του στον Ηρακλή είναι έτοιμος να αναλάβει μια ομάδα της Basket league και μάλλον το Λαύριο θα του δώσει αυτή την ευκαιρία...

Tags: