Ο Κολοβέρος συνεχίζει στο Λαύριο ως δανεικός από τον Ολυμπιακό (vid)

Ιωσήφ Κολοβέρος

Ο Κολοβέρος συνεχίζει στο Λαύριο ως δανεικός από τον Ολυμπιακό (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 14:27 - 13.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:36 - 13.07.2023

Ο 20χρονος γκαρντ Ιωσήφ Κολοβέρος θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στη Basket League με τη φανέλα του Λαυρίου και πάλι ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Τον Δεκέμβρη του 2022 ο Ιωσήφ Κολοβέρος παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό στο Λαύριο. Ο νεαρός γκαρντ είχε ανάγκη τον χρόνο συμμετοχής και τις ευκαιρίες για να... ξεδιπλώσει το ταλέντο του. 

Τελείωσε τη σεζόν του με 7,2 πόντους, 2 ασίστ και 1,5 ριμπάουντ ανά αγώνα και τώρα στα 20 του χρόνια ανανέωσε τη συνεργασίας του με τους ίδιους όρους παραχώρησης από την ομάδα του Πειραιά ελπίζοντας και προσδοκώντας να κάνει το επόμενο βήμα στην πορεία του ως επαγγελματίας αθλητής. 

Ο κόουτς Γιώργος Λιμνιάτης είχε εξηγήσει στη διοίκηση πως θέλει τον νεαρό παίκτη, από τον οποίο θεωρεί πως μπορεί πλέον να ζητήσει πολλά περισσότερα και να τα πάρει κιόλας. Η εξέλιξή του βρίσκεται στο σωστό δρόμο και το Λαύριο φαίνεται πως αποτελεί ένα καλό μέρος για να περάσει την καριέρα του στο... επόμενο επίπεδο. Πέρσι ήταν καθοριστικός στην πορεία μέχρι την παραμονή στην κατηγορία και παρά το γεγονός ότι στην αρχή του καλοκαιριού φαινόταν αρκετά δύσκολα να συνεχίσει στην ομάδα της Λαυρεωτικής, τελικά οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασίας τους. 

Η επόμενη κίνηση του συλλόγου, αναμένεται να είναι η προσθήκη του Πάνου Φιλιππάκου, ο οποίος θα αναλάβει τον ρόλο να αντικαταστήσει στο παιχνίδι της ομάδας τον Πέτρο Γερομιχαλό, ο οποίος μετά από διαδοχικά χρόνια στον σύλλογο αποχώρησε και τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Elite League με τη φανέλα της Μεγαρίδας.