Λαύριο: Ο Λιμνιάτης παρακολουθεί τον Εντ Κρόσγουελ! (vid)

Λαύριο: Ο Λιμνιάτης παρακολουθεί τον Εντ Κρόσγουελ! (vid)

Γιάννης Πάλλας 18:29 - 06.07.2023

Ο Εντ Κρόσγουελ αποτελεί στόχο του Λαυρίου και εξετάζεται από τον Γιώργο Λιμνιάτη

Στο «μικροσκόπιο» του Λαυρίου βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal ο Εντ Κρόσγουελ (24χρ., 2.03)! 

Ο Αμερικανός φόργουορντ που τελείωσε το κολλέγιο του Providence εξετάζεται ενδελεχώς από τον προπονητή της ομάδας της Λαυρεωτικής Γιώργο Λιμνιάτη, για την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής της ομάδας.

Ο Κρόσγουελ που ξεκίνησε την κολλεγιακή του διαδρομή από το La Salle στο οποίο έμεινε δυο σεζόν και στη συνέχεια πήγε στο Providence θεωρείται μια καλή επιλογή.

Σε 149 παιχνίδια στο κολλέγιο ο 24χρονος Αμερικανός είχε 7.28 πόντους μέσο όρο και 5.8 ριμπάουντ σε 18.6 λεπτά συμμετοχής.

Ο Γιώργος Λιμνιάτης αναλύει την περίπτωση του Εντ Κρόσγουελ και δεν αποκλείεται άμεσα να προχωρήσει σε συνεννόηση με την διοίκηση για την επίτευξη συμφωνίας.

Υπάρχει διαφορά με τον Γερομιχαλό

Κι αν με τον Κρόσγουελ υπάρχει πεδίο συνεργασίας, με τον Πέτρο Γερομιχαλό φαίνεται ότι τα πράγματα δεν είναι απλά. Η διαφορά που υπάρχει στο οικονομικό ακόμη δεν έχει γεφυρωθεί και παρά την θετική εισήγηση του προπονητή για την παραμονή του έμπειρου πάουερ φόργουορντ δεν τα βρίσκει με τον σύλλογο. 

Μπορεί να επιθυμεί την ανανέωση της συνεργασίας του, καθώς αποτελεί τον παλιότερο παίκτη της ομάδας, όμως ακόμη τις δυο πλευρές τις χωρίζουν πολλά, που δεν φαίνεται άμεσα να γεφυρώνουν το χάσμα.

Ο Γιώργος Λιμνιάτης μελετάει παράλληλα και άλλες περιπτώσεις Ελλήνων παικτών που μπορούν να βοηθήσουν το Λαύριο να εκπληρώσει τους στόχους του.