Κλείνει τον Τζέρικολ Χέλεμς το Λαύριο

Τζέρικολ Χέλεμς

Κλείνει τον Τζέρικολ Χέλεμς το Λαύριο

Χρήστος Τσάλτας 23:25 - 15.07.2023 / Ανανεώθηκε: 23:27 - 15.07.2023

Το Λαύριο χτίζει το ρόστερ της νέας σεζόν και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal η ομάδα της Λαυρεωτικής βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Τζερικολ Χέλεμς, που την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Προμηθέα.

Παρά τις αλλαγές στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, με τον Γιώργο Λιμνιάτη να υποβάλλει την παραίτησή του, το Λαύριο συνεχίζει στο πλάνο του όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό του. Η ομάδα της Λαυρεωτικής αναμένεται να αντικαταστήσει άμεσα τον Έλληνα κόουτς, με τον Κώστα Μέξα να είναι το πρώτο φαβορί για τη διάδοχη κατάσταση.

Την ίδα στιγμή όμως στη Νότια Αττική έχουν βάλει μπρος στο σχεδιασμό για τη νέα σεζόν. Ο Ιωσήφ Κολοβέρος θα παραμείνει στην ομάδα, έχοντας κομβικό ρόλο στο πλάνο, ο Πάνος Φιλιππάκος βρίσκεται προ των πυλών, ενώ κοντά στην παραμονή του στην ομάδα βρίσκεται και ο Θοδωρής Ζάρας.

Πλέον το βάρος πέφτει στην απόκτηση ξένων παικτών, δεδομένου πως οι 3 Έλληνες που αναφέραμε θα είναι βασικοί πυλώνες στο πλάνο.

Οι ιθύνοντες την ομάδα της Λαυρεωτικής έχουν εντοπίσει τον παίκτη που θα ενισχύσει την φροντ λάιν τους για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως ο Τζέρικολ Χέλεμς βρίσκεται πολύ κοντά στη μεταγραφή του στο Λαύριο.

Ο 23χρονος φόργουορντ είναι απόφοιτος του NC State, ενώ στο ξεκίνημα της σεζόν 2022-23 φόρεσε τη φανέλα του Προμηθέα. Στην Πάτρα δεν έμεινε για πολύ, καθώς μετακόμισε στους Stockton Kings, αγωνιζόμενος στην G-League του ΝΒΑ.

Με την θυγατρική ομάδα των Σακραμέντο Κινγκς έπαιξε 12 αγώνες, μετρώντας 2 πόντους, 1,2 ριμπάουντ και 6,4 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο. Πλέον ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα, αυτή τη φορά για το Λαύριο.

Tags: