Το Λαύριο συμφώνησε με τον Ζάρα!

Ο Θοδωρής Ζάρας

i

©InTime

Το Λαύριο συμφώνησε με τον Ζάρα!

Γιάννης Πάλλας 20:34 - 27.07.2023

Την παραμονή του Θοδωρή Ζάρα στο Λαύριο πέτυχε η διοίκηση της ομάδας, έπειτα από διαπραγματεύσεις αρκετών ημερών

Σε συμφωνία με τον Θοδωρή Ζάρα προχώρησε το Λαύριο, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal! Ο έμπειρος γκαρντ που αγωνίστηκε και την περσινή σεζόν στην ομάδα της Λαυρεωτικής, έπειτα από διαπραγματεύσεις που κράτησαν μεγάλο διάστημα είπε το «ναι» στην πρόταση που του έγινε και θα παραμείνει για ένα ακόμη χρόνο κάτοικος Λαυρίου.

Ουσιαστικά πλέον απομένει μόνο η ανακοίνωση από την πλευρά της διοίκησης, προκειμένου να επισημοποιηθεί η συμφωνία των δυο πλευρών.

Ο Θοδωρής Ζάρας αγωνίστηκε την περσινή σεζόν σε 16 παιχνίδια και είχε 7.44 πόντους μέσο όρο σε 16.49 λεπτά συμμετοχής. Η εμπειρία του και η ευχέρεια στο σκοράρισμα είναι τα στοιχεία που θέλει να αξιοποιήσει και τη νέα σεζόν ο Κώστας Μέξας. 

Ο έμπειρος τεχνικός με την παρουσία των Κωνσταντίνου Παπαδάκη και Θοδωρή Ζάρα ενισχύει την περιφερειακή γραμμή του Λαυρίου και τον ελληνικό κορμό που έχει αποδυναμωθεί μετά τις αποχωρήσεις έμπειρων παικτών (Γερομιχαλός και Κολοβέρος).

Παράλληλα με την ελληνική αγορά ο έμπειρος τεχνικός αναζητά και τους ξένους που θα πλαισιώσουν την ομάδα, ώστε να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα μπορέσει να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία.