Μέξας: «Στο δεύτερο ημίχρονο κουραστήκαμε»

Κώστας Μέξας

i

© Intime

Μέξας: «Στο δεύτερο ημίχρονο κουραστήκαμε»

Ο Κώστας Μέξας μίλησε για την ήττα του Λαυρίου απέναντι στον Άρη και στάθηκε στον λόγο που η ομάδα του δεν μπόρεσε να ακολουθήσει στο δεύτερο ημίχρονο.

Το Λαύριο δεν τα κατάφερε απέναντι στον Άρη, με την ομάδα του Κώστα Μέξα να γνωρίζει την ήττα στην Θεσσαλονίκη, το τελευταίο των δύο ομάδων στην κανονική διάρκεια της Stoiximan Basket League.

Ο Κώστας Μέξας μίλησε μετά το τέλος του αγώνα και τόνισε πως η ομάδα του έκανε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, με τον έμπειρο κόουτς να τονίζει ότι στην συνέχεια η κούραση έπαιξε ρόλο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κόουτς του Λαυρίου, Κώστας Μέξας:

«Ήταν ένα εκ των προτέρων δύσκολο παιχνίδι. Ο Άρης είχε συνεχόμενες ήττες και ήταν δεδομένο πως θα έβγαζε αντίδραση. Εμείς κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο. Ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι ειδικά στο κομμάτι των ριμπάουντ. Στο δεύτερο μέρος κουραστήκαμε, δεν αντέξαμε την πίεση του Άρη και ο αντίπαλος μας κέρδισε δίκαια. Εμείς κρατάμε το ότι είχαμε καλή νοοτροπία στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Είμαστε λίγοι όσοι έχουμε μείνει, έχουμε κάθε μέρα προπόνηση και μετά αγώνες γεγονός που καθιστά πολύ δύσκολο το να αντέχουν για σαράντα λεπτά. Ειδικά απέναντι στον Άρη που έχει τόσο αθλητικούς παίκτες και ασκεί πίεση στον αντίπαλο. Όμως, θα συνεχίσουμε τώρα στα play out να κάνουμε αυτό που μπορούμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Άρη, όχι μόνο για σήμερα αλλά και για την πορεία του όλη τη χρονιά. Νομίζω είναι απόλυτα πετυχημένη η χρονιά για την ομάδα του Άρη και αν μπορέσει και σπάσει την έδρα στα play in θα έχει τρυπήσει το ταβάνι του».

Καστρίτης: «Θυμηθήκαμε πως είναι να παίζουμε άμυνα» (vid)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

20:17 - 23.03.2024

Καστρίτης: «Θυμηθήκαμε πως είναι να παίζουμε άμυνα» (vid)

Ο Γιάννης Καστρίτης μίλησε για τη νίκη του Άρη επί του Λαυρίου, με τον κόουτς του «Αυτοκράτορα» να τονίζει ότι η ομάδα του είναι σε περίοδο... κοιλιάς, ενώ επισήμανε ότι οι παίκτες του θυμήθηκαν να παίζουν άμυνα.