Λαύριο: Ο Φραδέλος στο «τιμόνι» της ΚΑΕ!
i

©InTime

Λαύριο: Ο Φραδέλος στο «τιμόνι» της ΚΑΕ!

Γιάννης Πάλλας 21:18 - 08.05.2023

Ο επιχειρηματίας Γιάννης Φραδέλος θα ηγηθεί διοικητικά του Λαυρίου μετά την αποχώρηση του Γιάννη Ψαρράκη

Με τον Γιάννη Φραδέλο να μπαίνει στη διοίκηση και να έχει κυρίαρχο ρόλο θα πορευτεί το Λαύριο τη νέα χρονιά στην Basket League.

Ο επιχειρηματίας που μέχρι και φέτος συνέδραμε ένα σημαντικό ποσό μέσα από χορηγία στην ομάδα της Λαυρεωτικής, θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal εκείνος που θα βγει μπροστά τη νέα σεζόν.

Ο Γιάννης Ψαρράκης που ήταν ο βασικός χρηματοδότης όλα τα προηγούμενα χρόνια του Συλλόγου αποχωρεί και οι μετοχές του θα βρεθούν στα χέρια του νέου παράγοντα, ο οποίος καλείται να ηγηθεί του Λαυρίου τη νέα χρονιά.

Η ομάδα της Λαυρεωτικής που στόχο έχει να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα είναι ανταγωνιστικό και θα εξασφαλίζει το συντόμτερο την παραμονή στην κατηγορία είναι το ζητούμενο.

Από κει και πέρα, το θέμα του προπονητή είναι στο τραπέζι και οι επαφές με τον Γιώργο Λιμνιάτη για την παραμονή του συνεχίζονται. Οι δυο πλευρές έχουν βρει κοινό σημείο επαφής και φαίνεται ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

Μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να κλείσει και τυπικά το θέμα, ώστε να προχωρήσει ο σχεδιασμός της νέας σεζόν για την ομάδα της Λαυρεωτικής, η οποία πέτυχε να εξασφαλίσει την παραμονή της σύντομα στην κατηγορία.