ESPN και Euroleague συμφώνησαν - Θα μεταδοθεί στις ΗΠΑ και το Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε

Ο Κώστας Σλούκας σηκώνεται για το buzzer beater που άφησε άφωνους 13.000 Τούρκους

i

©Intime

ESPN και Euroleague συμφώνησαν - Θα μεταδοθεί στις ΗΠΑ και το Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε

Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:19 - 08.05.2023 / Ανανεώθηκε: 19:19 - 08.05.2023

Το ESPN και η Euroleague έφτασαν σε μια μεγάλη συμφωνία, με την κορυφαία λίγκα της Ευρώπης να μεταδίδεται από εδώ και στο εξής και στις ΗΠΑ

Το Ολυμπιακός - Φενέρ, το Final 4 αλλά και ολόκληρη η σεζόν 2023-24 της Euroleague θα μεταδοθεί σε ολόκληρη την Αμερική!

Η Euroleague ανακοίνωσε μεγάλη συμφωνία με το ESPN, το οποίο θα μεταδίδει από εδώ και πέρα την κορυφαία λίγκα της Ευρώπης σε απευθείας μετάδοση.

Τα δύο εμπόδια που οφείλει να ξεπεράσει ο Ολυμπιακός για να πάει στο Κάουνας
EUROLEAGUE

00:13 - 07.05.2023

Τα δύο εμπόδια που οφείλει να ξεπεράσει ο Ολυμπιακός για να πάει στο Κάουνας

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το Game 5 των playoffs της Euroleague απέναντι στην Φενέρμπαχτσε και το Sportal κοιτάζει με μια πιο... μπασκετική ματιά κάποια από τα κομμάτια που πρέπει να προσέξουν οι Πειραιώτες, μετά τα πρώτα 4 ματς.

Το ESPN 3 θα δείξει όλα τα ματς της ευρωπαϊκής διοργάνωσης στις ΗΠΑ, μεταξύ των οποίων και το Game 5 στη σειρά Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε, με την Euroleague να ανοίγε έτσι τα... φτερά της στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Η ενημέρωση από την Euroleague

Η ναυαρχίδα του ευρωπαϊκού μπάσκετ επιστρέφει στην πλατφόρμα ESPN, η οποία θα μεταδώσει όλα τα πλέι οφ και τα παιχνίδια του Φάιναλ Φορ της τρέχουσας σεζόν στο ESPN 3.

Η Turkish Airlines EuroLeague βρίσκεται στη μέση της πιο έντονης φάσης της σεζόν με τις σειρές των πλέι οφ να κρίνονται σε πέμπτο παιχνίδι, μεταξύ Ολυμπιακού και Φενερμπαχτσέ, Μονακό και Μακάμπι Τελ Αβίβ, και Ρεάλ Μαδρίτης και Παρτιζάν, σε παιχνίδι ζωής ή θανάτου αυτή την εβδομάδα. Η Μπαρτσελόνα έχει ήδη περάσει στο Final Four. Οι νικητές θα παίξουν το Final Four από τις 19 έως τις 21 Μαΐου στο Κάουνας της Λιθουανίας, όπου η ομάδα που θα μείνει όρθια θα γίνει η νέα πρωταθλήτρια της EuroLeague και θα σηκώσει το τρόπαιο.